Blood Bowl Liigan '96 ottelut 11-20

Tähän on kerätty kaikkien liigaotteluiden tulokset, sekä lyhyet kuvaukset tapahtumista. Kertomukset voi toimittaa kuka vain, ja toimittajan joukkue saa palkkiona asiallisesta kertomuksesta 10,000 Gc.

AGV - Da Gud Boyz 2-0

Gate: 46,000 fans, Casualties: 3-2

Pahasti edellisissä otteluissa hakattu AGV sai vastaansa pelätyn örkkijoukkueen, Da Gud Boyzin. Ennakkoasetelmista huolimatta AGV ei kohdannut pahempaa vastarintaa. Tähän voi tosin vaikuttaa sekin, että aivan pelin alussa AGV:n fanit ryntäsivät kentälle ja hakkasivat kaksi örkkiä sairaalaan ja toiset kaksi tajuttomaksi.

Ensimmäisessä erässä AGV harvensi örkkien rivistöä entisestään, mutta silti yksi örkkiblitzeri pääsi pallon kanssa juoksemaan AGV:n maalialueelle aivan erän lopussa. Valitettavasti ko. goblinoidi kaatui maaliviivalla, eikä maalia hyväksytty.

Toinen erä lähes yhtä mielikuvitukseton: AGV teki pari maalia ja antoi örkkien jatkaa vuoroaan, vaikka he rikkoivatkin sääntöjä. Fanit tosin taisivat olla hieman eri mieltä ja heittivätkin yhtä örkkien blockeria kivellä otsaan - onneksi örkille ei käynyt sen pahemmin.
Andy Scheisse, Chief Editor, AGV

Da Gud Boyz - AGV 1-1

Gate: 77,000 fans, Casualties: 1-0

Ihmisten ja örkkien toinen kohtaaminen sujuikin hieman rauhallisemmissa merkeissä. Tällä kertaa täysilukuinen örkkijoukkue pystyi estämään lähes kaikki AGV:n läpimenoyritykset ja onnistuipa jopa itsekin tekemään maalin.

Näin ollen puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa 1-1. Tästä hieman huolestuneena "die Hard" pisti pojille tiukan puhuttelun, mutta silti toinen puoliaika jäi maalittomaksi. Pallo oli ison pelaajalauman keskellä, ja pelaajat tappelivat siitä, kuka sen saa. Kuitenkin vasta aivan pelin lopussa örkit saivat aikaan ensimmäisen casualtynsä.

Kaiken kaikkiaan peli oli miellyttävää taitopalloa ilman sen kummempia kierouksia. AGV kääri taas sievoiset voitot ottelustaan, mutta ei saanut edes puolia siitä, mitä örkit ottivat mukaansa. Puhuttiin jopa jotain laittomasta vedonlyönnistäkin, mutta AGV uskoo, että rahat tulivat puhtaasti mainonnalla.

Exploding Cheese Elves - Da Gud Boyz 1-0

Gate: 35,000 fans, Casualties: 0-3

Räjähtelevien Juustohaltioiden ensimmäinen ottelu tämän vuoden liigassa päättyi loistokkaaseen voittoon. Eräs örkeistä oli kuullut etukäteen räjähtelijöistä ja oli päättänyt reväyttää nivusensa. Huolimatta tästä saivat hyvikset? täyden joukkueen kentälle.

Ottelun alussa örkit saivat hiukan varastettua aloituksesta ja tästä innostuneina yllättivät niin itsensä kuin muutkin telomalla yhden haltian kuoliaaksi. Tästä huolimatta T.E.C.E onnistui riistämään pallon ja tekemään lopulta pelin ratkaisseen TouchDownin. Sankarina Witch Elf Marwolaeth Swyn'gyfaredd. Örkit myöhemmin kostivat tämän ja hän vietti loppupelin unten tutumailla.

Loppupelin aikana ei mitään mielenkiintoista tapahtunutkaan. Toisen puoliajan alussa oli pieni mellakanpoikanen mutta pian fanit keskittyivät seuraamaan ja kannustamaan idoleitaan villisti. Loppupelissä örkit vain yrittivät potkia haltioita tietäen ettei maalinteko onnistuisi kuitenkaan. Neljä örkkiä joutui jättämäään pelikentän epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi. Lopussa kentällä olleet kolme haltiaa vain tyytyivät varmistamaan voittonsa. Tappiosta masentuneena päätti örkki 'Kasa' että oli tullut uransa huipulle ja lopetti lupaavan kehityksensä.
-Jere, Exploding Cheese Elves

Underworld Vermins - Exploding Cheese Elves 3-0

Gate: 52,000 fans, Casualties: 0-3

Liigan uusi tulokas Juustohaltiat lähti innostuneena toiseen otteluunsa, tällä kertaa vastassa olivat Skavenit. Juustohaltiat arvelivat pääsevänsä helpolla, koska Rottien tähtipelaajan Headsplitterin tiedettiin makaavan sairaalassa käsimurskana. Ikävä kyllä, se ei Skavenien juoksupeliin vaikuttanut.

Ensimmäisellä puoliajalla UV onnistui maalaamaan kaksi kertaa, toisen Dark Elffien surkeasti epäonnistuneen hyökkäyskuvion ansiosta. Lähellä oli myös Haltioiden maali, Skavenien heittäjän mällättyä pahasti omalla alueella. Kentän laidalla seissyt tumma hahmo, ilmiselvä maagi, ratkaisi tilanteen Skaveneille. Fanien kannalta jännittävin tilanne syntyi kuitenkin, kun Skavenien kenttäpelaaja kidnapattiin suoraan kentältä!

Toisen puoliajan alussa Haltiat mokasivat hyökkäyksensä jälleen ja peli oli 3-0 ja käytännössä ratkennut. Niinpä haltiat keskittivät voimansa kostoon, ja hakkasivat Skaveneita minkä ehtivät, tuomarin linja näytti nimittäin olevan kaikki kelpaa. Kunniamaininnan ansaitsee Haltioiden Witch Elf, joka työnsi palloa pidelleen Skavenin puolesta kentästä suoraan katsomoon.
-Otso, Underworld Vermins

Warhammer - Da Gud Boyz 2-1

Gate: 80,000 fans, Casualties: 1-1

Da Gud Boysin ja Warhammerin toinen kohtaaminen pelattiin myös täysien katsomoiden edessä, paikalla taisi olla jopa piirun verran enemmän faneja kuin edellisessä ottelussa.

Peli alkoi vauhdikkaasti örkkien rynnätessä kääpiörivistön läpi ja ei aikaakaan kun eräs kääpiö sai ikävän iskun örkkiblitzerin rynniessä ohi. Kääpiöiden lekurin amputoidessa vielä vahingossa väärän raajan kuoli tuo epäonninen kääpiö kentälle ja örkkikatsomo villiintyi. Tätä tänne oli tultu katsomaan!

Örkkien mainio hyökkäys tyrehtyi kuitenkin täysin kokoon kun Grak-Az (blokkeri joka missasi kauden 2 ensimmäistä peliä) sai ikävän tällin ja alkoi taklailla ja potkia kavereitaan. Kääpiöt onnistuivatkin saamaan pallon itselleen ja tekemään maalin örkkien kuvioiden hajottua täysin. Huhuja Grak-Azin erottamisesta on liikkunut.

Toinen puoliaika alkoi örkeille jo valitettavan tutuksi käyneellä tavalla fanaattisten kääpiöfanien rynnätessä kentälle. Örkit osasivat kuitenkin suojautua tällä kertaa ja pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Peli pääsi käyntiin aika nopeasti mutta epävarmuus häiritsi edelleen örkkejä - kääpiöt säästyivät pahemmilta iskuilta ja tekivät toisen maalinsa varsin nopeasti.

Aivan pelin loppupuolella syntynyt örkkien kavennusmaalikaan ei riittänyt palauttamaan fanien luottamista Da Gud Boysiin, eihän yksi ruumis ottelussa riitä mihinkään varsinkaan kun peli on sellaista sekoilua kuin mitä se oli... -Tane, Da Gud Boys

Exploding Cheese Elves - Warhammer 0-5

Gate: 83,000 fans, Casualties: 0-5

Kääpiöiden ja juustohaltioiden ottelu oli saapunut seuraamaan valtava fanijoukko, mutta juustot tuottivat karvaan pettymyksen faneilleen: he olivat liiallisesta valvomisesta ja hermostuneisuudesta johtuen uskomattomassa epävireessä koko ottelun ajan. Ehkä tästä johtuen osa pelaajista ilmoitti itsensä kipeiksi jo ennen ottelun alkua, ja osa faneista siirtyi toisten joukkuiden kannattajaksi.

Tästä huolimatta juustot yrittivät urhoollisesti, mutta ottelu pian muuttui pelkäksi tappioksi kaiken epäonnistuessa. Edes keisarin laivaston värvääjien kidnappaustempaus kääpiöitä vastaan ei auttanut, ja kääpiöt onnistuivat jo ekassa erässä tekemään pari maalia ja nuijimaan useita haltioita.

Toinen erä alkoi pienellä kenttäinvaasiolla, mutta tämän jälkeen loputkin haltiat hakattiin heikkoon kuntoon, ja pahimmillaan vain kaksi juustoa oli vastaanottamassa kick-offia. Kääpiöt käyttivät tilaisuutta parhaansa mukaan hyväksi, ja tekivät kasan maaleja. Lisäksi jopas puolisenkymmentä kääpiötä oli saanut punaisen kortin erinäisistä virheistä, kuten makaavien potkimisesta tai moottorisahan käytöstä! -Kalle, Warhammer

High Soar - Exploding Cheese Elves 3-1

Gate: 37,000 Fans, Casualties: 1-2

2.5 ECE oli toipumassa Warhammeria vastaan käymänsä ottelun seurauksista, kun jo lopetetuksi luultu High Soar käveli läheisestä metsästä haltiajoukon saattelemana. Haltioiden valinen ystävällinen sananvaihto kuitenkin sai uutta puhtia ECE:n pelaajiin ja lyhyestä varoajasta huolimatta fanit eivät pettäneet joukkuettaan, ja kevätsade ei faneja ainakaan haitannut, kuten eräskin HS kannattaja kommentoi :" Sade pesee ne ikävät veritarhrat pois tuoreeltaan, tiedättehän kuinka vaikea niitä on pestä kun ne ovat päässeet kuivumaan." ECEn faneja kuitenkin huolestutti pelaamaan kykenevien pelaajien pieni määrä (9).

Alussa High Soar puolusti, ja innokkaasti juustopäät heitä alkoivatkin tuupia. Innoissaan he unohtivat täysin nostaa pallon. High Soar saikin pallon haltuunsa, ja oli juuri pääsemässä maalialueelle kun suuri nyskki ilmeistyi ja löi palloa kantaneen pelaajan maahan. Pallon poiminut ECEn pelaajakin sai nyrkistä, mutta selvisi pelkällä mustelmalla. Nyt ECEkin muisti pelin tarkoituksen ja pian pallo uhkasikin HS:n maalialuetta. Kuitenkin Onnistunut pallon kaappaus ja salamannopea syöttely takasi HS:lle maalin.

Marwolaeth Swyn'gyfaredd, ECE:n suosituin pelaaja, kuitenkin sai joukkueen moraalin jälleen korkealle raivokkaalla hyökkäyksellä jonka seurauksena äsköinen maalintekijä (Omaisten pyynnöstä nimeä ei mainita) lensi ECE:n fanien katsomoon, jossa äsköisestä maalista suuttuneet haltiat kertoivat oman mielipiteensä. HS:n lääkäri ei onnistunut pelastamaan pelaajan henkeä, jä hänen kuultiin mumisseen: "Olisivat kyllä saaneet tuoda päänkin." Kuitenkin jälleen HS pääsi ECE:n hyökkäyksestä viemään pallon välistä, ja tuomari oli jo tarttunut pilliinsä viheltäkseen erän loppumisen kun HS teki maalin. Huhut, joiden mukaan eräs HS:n fani olisi kuristanut tuomaria juuri vihelyksen estämiseksi on täyttä valhetta.

Toinen puoliaika alkoi vauhdikkaasti, kun johtoasemassaan liian itsevarma HS yllätettiin puolustavan ECE:n liikkuessa HS:n vielä katsoessa mihin pallo putoaisi. HS pelaajat eivät tästä yllättyneenä saaneet heti peliä kulkemaan vaan riitelivät ECE:n pelaajien kanssa. Yhden pelaajan lähdettyä ulos kielletystä maassamakaavien potkimisessa, viläpä onnettoman huonosta yrityksestä, peli pääsi taas normaaleille urilleen. Eli HS teki TD:n.

Kuitenkin nyt kummantkin joukkueet olivat kentällä yhtä vahvoina, kahdeksalla kenttäpelaajalla, ja ECE lähti varvaiseen ja harkittuun hyökkäykseen, joka johti viime hetkellä maaliin. Ottelu päättyi 3-1 varsin hyväsä hengessä, ja ECE:n katsomossa ollut loukkaantunut Witch Elf kommentoi :"Tällaista Blood Bowlin tulisikin olla."

Kaikkien yllätykseksi ECE lahjoitti kaikki voittorahansa kaatuneen HS pelaajan hautajaisiin. He lähettivät jopa pään. Tämä herätti paikallisissa suurta ihailua ja suuri joukko faneja päätti lähteä seuraamaan sankareitaan.
-Tommi, High Soar

AGV - Dark Flowerpower 2-1

Tilaa raportille

da gUd b0yZ - pgrUl 2-0

Gate: 42,000 fans, Casualties: 2-1

meitsin eka ulkokomennus (SIISTIII!) matsi örrkien ja kääpiöiden välil alko ihan kivas sääs ja muutenkin mukavast kääpiöfanit heitti sellasen älyttömän kivenlohkareen suoraan yhtä örkiä päähän !

sit myöhemmin ku se örkien vahvistus orge oli saanu pallon ni yks ainoo urhea käpä kaato sen ! aika siistii oli etenkin ku sen jälkeen örkit olis varmana saanu maalin mut joku kentäle karannu koira vei pallon kääpilöille. vähän ajan päästä ku pallo meni yleisön joukkoon ne innostu pallottelemaan keskenään eikä meinannu antaa palloa peliin ollenkaa !

sit seuraava raju tilanne oli ku örkit runttas yhen käpinö maahan ja sit tosi siistist hakkas sen viel sen jälkeen sen ihan sikapahaan kuntoon mut jollain oli joku ihan ihme paperikäärö ja se käpä hyppäs ihan kunnossa takas peliin samantien ! sen jäkleen taas ku örkit oli tekees maalia kaikki käpät iski jotain pillereitä poskeen ja hetken ne ryntäili kentäl ihan uskomatonta vauhtii ja esti sen maalin.

ennen loppua siin ei sit mitään tosi siistiä käyny paitsi ö rkit irki yhelt käpält tajun kankaalle ja käpät sit kans potkas yhtä maassa maannutta örkkiä sen verran kovaa et siltäki men taju.

lopus örkit tekiki sit sikasiistin maalin yhtäkkiä se niide n orge juoksi iha yllättäen keskikentältä kulmaan missä pallo pomppi otti sen ja onnistu viel tuuppaamaan sen yhelle örkille joka sit teki maalin (VAUUUUU! !)

puoliaika kestikin sit tosi kauan. mut varmaan se oli joku ihme juoni ku heti alus käpät hakkas yhtä örkkiä aika sikapahasti se oli jo kuolemas mut örkkien välskäri onnistu pelastaan sen. sit ku käpät yritti heittää palloa mut eihän ne siin onnistunu mut örkit sai pallon ja heitti sen sille orgelle ja se sai kiinniki sen ! sit se orge tallusteli ihan kentäl toiselle laidalle jossa iso käpälauma sai kaadettua sen mut se tyyppi vaan kylmästi nous ylös otti pallon ja teki maalin (JESSSS!!)

alotuspotkus sit örkit jäi ihmetteleen omaa pahasti lyhyeks jäänyttä potkuaan. mut ei se niit sen kummemmin häirinny käpil oli pallo mut örkit vaan töni niitä nurin ja lopulta ne kaato sen pallomiehenki. sit pallo pomppii vähän joka suuntaan mut yks käpä saa noukittua sen ihan uskomattomatsi kolmen örkin nenän edest ! mut sit ne käpät taas tunaroi jotai iha ihmeelist ja taas örkit töni melkeen kaikki käpät nurin.

ihan lopus sit se orge onnistu runnomaan yhen käpän sairaal akuntoon ja onnistu viel sohaseen sitä jollain tikulla silmään ! sit örkit viel kävi kikkaileen ne heitti siin lopus pallon yhelle toiselle tyypille vaik aikaa oli niin vähä jälel et ei ne ikinä olis saanu maalia.