Da Kruncha - Underworld Skavens 0-2
Brutal Deluxe - Warhammer 0-2
Brutal Deluxe - High Soar 1-4

Gate: 29,000 fans, Casualties: 0-1

Kauden avajaisottelu pidettiin 15.10. kosteassa Marienburgissa, ja koko ottelun ajan tihkutti vettä mikä saattoi olla syynä siihen, että niin harva fani viitsi raahautua paikan päälle.

Ottelu oli aika tapahtumaköyhä joskin katsojille tuotti hupia pelaajien jatkuva juoksentelu liukkaan pallon perässä, pelin ainoaksi kohokohdaksi (ainakin kääpiöiden mielestä) nousi Burig Stonehandin voimakas potku maassa makaavaa haltiaa kohtaan joka katkaisi tämän niskan, josta hyvästä Burig sai lisänimen 'Crusher'

Vaikkakin kääpiöjoukkue olikin alkanut harrastaa juopettelua treenauskaudellaan liiankin ahkerasti saivat he lisää uskollisia kannattajia paikallisesta väestöstä haltioiden mennessä vararikkoon maksamattomien kampaajamaksujen ja kosmetiikkavälineiden takia.

Woodstock - Brutal Deluxe 2-3 (Aborted)

Gate: 29,000 fans, Casualties: 1-3 (+ pitch invasion)

Jälleen saapui metsähaltioiden omaa joukkuetta kannattamaan vain muutama haltia, ja ottelu alkoi heti uhkaavasti; yksi haltia satutti itsensä pahasti harjoituksissa ja Treeman joutui ilkeän taian kohteeksi ja vietti ensimmäisen erän luonnollisella tarpeillaan.

Ensimmäisessä erässä peli vielä sujui kohtalaisen normaalisti molempien tehdessä pari maalia, mutta toisen erän alussa yleisö villiintyi ja sadat ihmiset ryntäsivät kentälle hakaten 3 haltiaa sairaalaan ja tappaen yhden. Ja kun peli pääsi jälleen alkamaan ja Treemanin tullessa vihdoinkin kentälle kaatoivat ihmispelaajat sen heti aluksi ja polkivat hengiltä..

Tässä vaiheessa sai haltioiden valmentaja tarpeekseen ja pakeni lähimpään metsään jättäen loput joukkueestaan fanien armoille...Woodstockin epäonninen taival oli päättynyt.

Gate: 70,000 fans, Casualties 0-0

Muserrettuaan haltiat kohtasi ihmisjoukkue seuraavaksi kääpiöjoukkueen, josta kehittyi sangen lyhyt ottelu, kun ensimmäisen erän loppupuolella kääpiöiden valmistautuessa toiseen hyökkäykseen alkoi yleisössä mellakka. Sen päätyttyä oli ensimmäinen erä jo ohi, ja seuraavan erän alussa pääsivät ihmiset johtoon 2-1. Kääpiöiden valmistautuessa tasoittamaan tilanteen syttyi jälleen mellakka, ja sen päätyttyä ei kääpiöillä ollut enää aikaa tehdä tasoittavaa maalia.

Gate: 50,000 fans, Casualties 1-5

"Syyskauden tärkeimmäksi tapahtumaksi" luonnehdittu ottelu Middenheimissa muuttui todelliseksi väsytysotteluksi kun kääpiöt hakkasivat haltian toisen perään sellaiseen kuntoon että heidät piti hakea paareilla kentältä. Haltiat kuitenkin onnistuivat tekemään kääpiöille heidän ensimmäisen tappionsa ja kääpiöiden kenttälääkärin kokovartaloamputaation epäonnistuttua surkeasti menetti Warhammer ensimmäisen pelaajansa. Haltioilta kuitenkin puuttui voima estää kääpiöitä tekemästä maalejaan ja niin kääpiöt saivat kauden ensimmäisen voittonsa.

Gate: 63,000 fans, Casualties 2-0

Melko tavanomaisen ottelun ensimmäisen erän päätti laaja yleisömellakka tilanteen ollessa 1-1, ja molemmista joukkueista oli lähetetty pelaaja pois maassa makaavan potkimisesta.

Toisen erän aikana molemmat joukkueet tekivät yhden maalin lisää, ja viime sekunneilla yrittivät rotat epätoivoista viimeistä maalia. Valitettavasti heidän maaginen hyppyvehje jäi käyttämättä rotan kompastuttua omaan häntäänsä...

Gate: 57,000 fans, Casualties 4-4

Syyskauden toistaiseksi väkivaltaisemmassa ottelussa kohtasivat ensimmäistä kertaa örkkijoukkue ja toinen skaven-joukkue, ja tuloksena oli 3 kuollutta ja lauma muita uhreja.

Ottelun alussa örkit eivät oikein tienneet missä mentiin ja siinä ohessa tekivät skavenit maalin ja hakkasivat örkkejä kumoon, mutta toisen erän loppupuolella alkoivat vuorostaan skavenit kämmätä pahemminlaisesti ja heistä joutui suuri osa sairaalaan, mutta siitä huolimatta örkit eivät onnistuneet saamaan yhtään maalia.

Gate: 67,000 fans, Casualties 2-4

Samana päivänä kohtasivat myös jo toisiaan vastaan pelanneet kääpiö- ja ihmisjoukkueet, ja tällä kertaa oli kääpiöiden vuoro pyörittää peliä. Vettä satoi jatkuvasti mutta kääpiöt olivat lähteneet peliin ilkeällä asenteella; pelin loppuessa 3 kääpiötä oli joutunut pelistä poistetuksi potkittuaan maassa makaavaa mutta vähintään saman verran ihmisiäkin oli joutunut lasarettiin.

Kaiken lisäksi ihmiset eivät onnistuneet tekemään yhtäkään maalia heidän ainoan yrityksensä pysähdyttyä ilkeään taikaan. Heidän päivänsä pelasti ainoastaan se, että juuri joukkueeseen hankittu Ogre joutui pääasialliseksi potkintakohteeksi ja muut säästyivät.

Gate: 49,000 fans, Casualties: 3-1

Peli alkoi varsin verisesti yhden haltian onnistuttua iskemään Brutal Deluxen blitzerin Vlad kuoliaaksi yhdellä iskulla. Onneksi ottelun jälkeen, kun Vladia kaiveltiin jäistä, ilmeni Vladin olleenkin vain tajuton. Tajuttomuuden syyksi epäillään sairauskohtausta.

Haltioiden yrittäessä tehdä ensimmäistä maaliaan, ihmisten ogre Thrax joutui sellaisen lumouksen valtaan, jonka seurauksena se luuli näkevänsä katsomossa hemaisevan ogreneitokaisen. Thrax juoksi tietysti tämän perään katsomoon ja onnistui löytämään takaisin kentälle vasta toisella puoliajalla. Tämän johdosta haltiat pääsivät esteettömästi yrittämään maaliaan, joka kuitenkin epäonnistui maagisen käden ilmestyttyä tyhjästä ja iskiessä haltian tajuttomaksi. Ottelu muuttui tämän jälkeen varsin koomiseksi sekä ihmisten että haltioiden kaatuillessa juoksuyrityksissään. Haltiat onnistuivat kuitenkin lopulta maalinteossaan.

Loppuottelussa ei sitten ollutkaan mitään mielenkiintoista. Ihmiset epäonnistuivat yrittäessään pysäyttää haltioita näiden taidokkaan väistelyn ja syöttelyn takia, mutta onnistuivat kuitenkin tekemään itse yhden maalin.

Brutal Deluxe menestyi ainoastaan telomispuolella saaden kolme haltiaa sairaalahoitoa vaativaan tilaan ja kasan haltioita tajuttomaksi. Ogre osoittautui kuitenkin pettymykseksi joukkueen valmentajalle onnistuen pääasiassa tönimään haltioita sen sijaan, että olisi iskenyt näitä kunnolla. Tämä oli ehkä syy siihen, että Brutal Deluxen fanien määrä putosi jälleen.

Ottelun jälkeen tuomaripelissä havaittiin kuitenkin jotain epämääräisyyksiä. Havaittiin High Soarilla olleen ensimmäisessä erässä 12 pelaajaa ja että tuomari oli epäreilusti pistänyt yhden Brutal Deluxen pelaajan jäähylle maassa olevan haltian potkaisemisesta, vaikka Brutal Deluxen kannattajat olivatkin uhkailleet tuomaria tästä asiasta peräti kummassakin erässä. Tuomarin kohtalosta Brutal Deluxen fanien kohtelun jälkeen ei ole tietoa...