Retro III '99

Ottelutaulukko - Pakkoja - T0-korttisetti - Mainos

Taustaa

Sunnuntaina 12.12.1999 pelattiin kolmas nostalginen MtG-skaba, nyt vaihteeksi turnaustyypillä nolla (T0), eli kaikki vakiokortit kieltävällä turnaustyypillä. Osallistujia oli vain 7 yhden jäädessä lukemaan tenttiin ja toisen löytämättä paikalle, mutta muutoin pelit sujuivat hyvin. Peliformaatti oli vastaava kuin aikaisemmin.

Pelaajat, pakat ja sijoitukset

Tässä listaus kaikista pelaajista sijoitusjärjestyksessä. Suluissa olevat pakkojen tyypit on aivan itse hatusta vedettyjä, eivätkä kenenkään antamia virallisia nimiä.

1. mos (RG Horde)
Tämänkertainen voittopakka oli punavihreä ököhordetuspakka, jossa kaikki korttirajoitusten sallimat tehokortit. Häviö vain Janille, joka sitten ei muita voittanutkaan.

Yht. 10 pistettä

2. Timo (WGR Poison)
Myrkytyspakka oli yllättävän tehokas, johtuen lähinnä Fire whip -kombotuksesta, joka oli yllätys usealle. Hävisi vain mossin ylijuoksulle sekä Juhan säätöpakalle. Keskinäisen sijoituksen päätti pistejärjestelmä.

Yht. 8 pistettä

3. Kalle (RGB Demonics)
Ja kolmantena pakka, joka onnistui kerran saamaan kierroksella 3 demonic horden pöytään. Suurimpia ongelmia aiheutti äkkiä peliin saadut Whirling dervishit, joten häviö mossille ja Timolle.

4. Juha (RUW Deckbleed)
Juha se jaksaa yllättää, ei yhtään ököä type 0 -pakassa! Sen sijaan vastustajien pakka kulutettiin loppuun ja ököt tapettiin pyroclasmeilla tai muutoin pysäytettiin.

Yht. 8 pistettä (häviö Kallea vastaan keskinäisessä)

5. Tane (BUW Mystery with RG splash)
Ja jälleen kerran Tanella pakka, jonka voittotavat jäivät kovasti yllätykseksi monelle. Ja niitä oli ehkä hieman liian vähän, miksi vasta viides sija. Väriltään pakka edusti koko skaalaa, joskin vihreää ja punaista oli molempia vain pari hassua, mukaanlukien sideboard.

Yht. 4 pistettä

6. Katri (WU Knights)
Katrilla pakassa kasa hyviä ököjä ja T0:n poistotavaraa. Ehkä huonon sijoituksen syynä ainoastaan se, että sinivalkoinen on kovin helposti tuhottavissa sideboardauksen avulla?

Yht. 2 pistettä (voitto Janista keskinäisessä)

7. Jani (GU Critters)
Ja viimeisellä sijalla pakka, jossa nopeita vihreitä ököjä ja Unstable mutationeja. Yllättävän heikko sijoitus, vaikka hirveitä ököjä riitti. Voitto ainoastaan mossista, joka taaskin käveli muiden yli.