#ooVähemmän hv. Vähemmän larpsis. Vähemmän klik. Vähemmän flood.#oo on sisäpiirin kanava, jossa kohtaavat ihmiset, jotka tuntevat toisensa myös reaalielämässä ja tapaavat toisiaan säännöllisesti tai ainakin satunnaisesti. Se ei ole paikka pelkille irc-tuttavuuksille tai hyvin harvoin tavattaville tutuille. Vierailemaan voi toki tulla, mutta vakkarikanavaksi suosittelemme jotain toista paikkaa.

#oo on hieman yhdistelmä vanhaa #wallilaa (vuonna 93) ja #ae:ta sen alkuaikoina. Sen perusideoihin kuuluu mahdollisuus olla kohtaamispaikka niille ihmisille, jotka eivät kestä jompaa kumpaa kanavaa (#ae tai #wallilan myöhempi inkarnaatio, #gurula) - ja asioille, jotka risteävät kanavoiden välillä. Asiaa on harvoin mutta yleensä sen painavampaa, kanavan ei ole tarkoitus peittyä turhanpäiväiseen floodailuun sisällöltään merkityksettömiin asioihin. Ja jos jäät kanavalle lojumaan pidemmäksi ajaksi, auto-oppaus kanavan vakkareille olisi hyvä löytyä.

Jos olet tervetullut koteihimme, olet myös kanavalle. Pyydämme kuitenkin välttämään puheenaiheita, joiden takia jollain toisilla kanavilla ei olla, kuten larpit. Ja tämä kanava ei ole #helpdesk. Ja lopuksi vastauksena yleisimpään kysymykseen: #oo on lyhenne sanoista 'old ones'.

If you do not understand the text above, this channel is not for you. Try some other channel.


rpr 17.11.1998