The most epic, high-level and heroic adventure ever...

HIGHWAY TO HELL

The road to Hell is paved with good intentionsHelvetin pääpirut ovat jälleen kääntäneet inhat kuononsa kohti rauhallista maailmaamme. Sen sijaan, että ihmiset, haltiat, kääpiöt, puolituiset, örkit, peikot, gnollit, maahiset, jättiläiset ja muut rodut saisivat rauhassa sotia keskenään ja tehdä toisistaan hakkelusta, pirut sotkeentuvat asioihin ja vahvistavat asemiaan.

Jotta piruista päästäisiin eroon, paras keino on hommata niille muuta tekemistä. Kaukana helvetin yhdeksällä tasolla ovat voimaryhmittymät, jotka keskenään juonivat ja suunnittelevat vallankaappausta päästäkseen helvetin valtiaiksi. Jos joku saisi teilattua Asmodeuksen, helvetin nykyisen valtiaan, pääpiruilla joukkoineen riittäisi keskinäistä nahistelua ehkä sadoiksi vuosiksi, ja ihmiset ja muut maailman rodut voisivat tappaa rauhassa toisiaan.

Helvetin saattaminen sekasortoon vakaana aikomuksenaan maailmojen suurimmat sankarit matkustivat aina kauas Pohjoisille vuorille, kauas Thuonuksen linnoitukseen, jossa huhutaan olevan Helvetin portit ja tie suoraan syvälle helvettiin...


edd2 kampanjatiedot seikkailusaldo