Hahmojen todellinen ja teennäinen henkilöllisyys

Jokainen hahmo saa halutessaan alussa teennäisen henkilöllisyyden kaikkine lisineen; hänellä on historia, hetu ja osoite. Henkilöllisyys voi olla täysin keksitty tai jolatin varastettu, pelaaja saa itse päättää.

Jokaisella hahmolla on olemassa myös oikea henkilöllisyys, joka voi paljastua teennäisen henkilöllisyyden selvittyä. Eri asia on, kuinka paljon tästä tiedosta on iloa, mutta voihan siitäkin olla. Hahmo voi halutessaan ottaa 'kadotetun oikean minän' eli häntä ei ole virallisesti olemassa, mutta siinä on omat riskinsä...


Kontakteja ja kavereita

Kontaktit ovat hahmon tuntemia henkilöitä, jotka tavallisesti luottavat hahmoon, ja voivat tehdä pieniä palveluksia (rahasta) tai palkata hahmon ennemmin kuin jonkun tuntemattoman.

Kaverit ovat läheisempiä tuttuja, jotka voivat tehdä palveluksia ilmaiseksi niin kauan kuin siitä ei heille ole kauheasti haittaa. He voivat omatoimisesti toimia hahmon eduksi ja luottavat yleensä aika vahvasti hahmoon.


Ideoita kontakteiksi ja kavereiksi:
Reportteri, pummi, jengiläinen, poliisi, palomies, vartiomies, kuuluttaja, baarimikko, ravintoloitsija, kokki, fixeri, deckeri, muusikko, sihteeri, toimistotyöntekijä, pappi, tappaja, kansanedustaja, ammatti-urheilija, kauppias, henkivartija, itämafian mies, lääkäri, mekaanikko, sähköasentaja, taksikuski, pilotti, vääpeli, agentti, pankkiiri, palomies, hippi, poliitikko, psykiatri...

Big Multinational Corporations

Shelexxon
Shellin ja Exxonin yhdistyttyä Euroopan suurimpana bensanjakelijana toimiva agressiivinen yhtiö, joka ei kaihtaile mitään saavuttaakseen määränpäänsä, täydellisen monopolin.
MiliTech
NATOn sivuun kasvanut valtava asefirma, joka varustaa suurimman osan maailman sotajoukoista
OCP (Organization of Cybernetic Production)
Cyberteknologian johtava yhtiö, levittäytynyt lähes yhtä laajalle kuin MiliTech.
GERO (Genetic Engineering Research Organization)
Geenimanipulaation johtava yhtiö. Pääalana sillä on varsinkin jalostetut kasvit ja eläimet, ja jotkut lukevat sen ansioksi sen, että maailma on edelleen yllättävän vihreä.
Samsung
Elektroniikkayhtiö, joka hallitsee lähes koko maailman kotielektroniikkamarkkinoita saatuaan ensin vuosituhannen vaihteessa haltuunsa suurimman osan kotitietokonemarkkinoista ja sen jälkeen Hifi-laitteet, mikroaaltouunit, telkut..ja lopuksi Simsense-markkinat.
Siemens
Alunperin saksalainen Euroopan elektroniikkamarkkinoiden kiistaton johtaja.