Liigasäännöt '96

1) Käytetään kaikkia yleisiä liigasääntöjä. Organisaattorina toimii Kalle Marjola, kunnes joku muu suostuu tehtävään.

2) Virallinen tiedotuskanava on uutisryhmä hy.yhd.alter-ego, ja ilmoitustauluna nämä www-sivut. Kaikki ilmoitukset on tehtävä emaililla organisaattorille.

3) Kaikkia lisäsääntöjä näiltä sivuilta käytetään. Näihin kuuluu mm. uudet joukkueet ja muut säännöt.

4) Joukkueiden tekoon on 1,000,000 Gc. Veteraaneja ja vapaavalintaisia staroja saa ottaa vapaasti, pysyen kuitenkin mixed teams- sääntöjen puitteissa. Jos allied pelaajia otetaan, fan factor tippuu välittömästi eikä sitä voi nostaa alkuvaiheessa enää.

5) Joukkueessa on oltava vähintään 11 pelaajaa, ellei tee Big Guy teamia. Big Guy teamissa on oltava vähintään 7 pelaajaa alussa.

6) Joukkue ei voi pelata samaa joukkuetta vastaan useammin kuin kahdesti kahdessa viikossa.

7) Miss next game -injury korjaantuu itsestään kahdessa viikossa, jos joukkue ei pelaa tänä aikana.

8) Kuten yleissäännöissä mainitaan, otteluista ja tuloksista on annettava selonteko organisaattorille. Jos joku pelaaja tekee hienon, valmiiksi kirjoitetun ottelusepostuksen (ainakin yhtä tasokkaan kuin viimekertaisen liigan tulokset), saa hänen joukkueensa tästä bonuksena 10,000 Gc kassaan, kunhan tulos saadaan linkitettyä sivuille. Nämä rahat voidaan käyttää ennen seuraavaa ottelua normaalisti, jos ne on saatu ajoissa. Jos molemmat pelaajat toimittavat raportin, molemmat saavat rahat. Jos raportti tulee todella myöhään, ei rahaa tipu.


Takaisin liigasivuille