Blood Bowl Liigan '96 ottelut 21-40

Tähän on kerätty kaikkien liigaotteluiden tulokset, sekä lyhyet kuvaukset tapahtumista. Kertomukset voi toimittaa kuka vain, ja toimittajan joukkue saa palkkiona asiallisesta kertomuksesta 10,000 Gc.

High Soar - Da Gud Boyz 1-2

Gate: 37,000, Casualties: 1-2

Altdorfin XXII areenalla pelasivat Da Good Boyz ja High Soar avoimen pelin, ja örkkien fanit olivat estäneet haltioiden kannattajien pääsyn areenalle.

Pelin ensimmäinen kohokohta oli, kun Örkkien raivoava Blitzer työnsi HS pelaajan oman lekurinsa päälle. Lekuri tilasta emme tiedä muuta kuin että hän on hengissä ja ei ole vielä jäämässä eläkkeelle. Peli eteni hitaasti örkkien matkatessa kohti TD:ia, jonka he haltioiden estely-yrityksistä huolimatta tekivätkin.

HS vastahyökkäys oli nopea ja uskalias, eikä jättänyt ketään kylmäksi (örkkifanit ryntäsivät kentälle) ja ensimmäinen puoliaika loppuikin pian haltioiden TD:n jälkeen.

Toisella puoliajalla ei muuta erikoista tapahtunutkaan kuin Örkkien TD. -Tommi, High Soar


Warhammer - Underworld Vermins 2-1

Gate: 83,000, Casualties: 2-1

Kääpiöiden ja rottien toista ottelu oli saapunut katsomaan valtava fanilauma. Ja heidän odotuksiaan ei petetty, sillä pelin ensimmäisillä hetkillä sairaalta palannut rottaogre Headsplitter iski kääpiöiden toisen peikkolistijän sairaalakuntoon. Tätä tehokasta aloitusta jatkoi välitön rottalauman eteenpäin survominen, jota kääpiöt turhaan yrittivät estellä. Erän puolivälissä tilanne muuttui 1-0 rottien johtoon.

Tästä takaiskusta motivoituneena kääpiöt ottivat nyt käyttöönsä salaisen moottorisahansa ja peikkojen luolasta löytyneen taikajuoman, ja pian huomasivat rotat turhaan yrittelevänsä estää kääpiöiden hidasta mutta varmaa vastahyökkäystä. Vaikka moottorisaha ei suostunut käynnistämään ennenkuin viimeisillä sekunneilla, kääpiöt tasoittivat pelin ensimmäisen erän lopussa.

Toisen erän alussa kääpiöt aloittavat jälleen hitaan mutta varman hyökkäyksensä rottien kokeillessa ensin 'uhraamistaktiikkaa', joka ei kuitenkaan saavuta haluttua menestystä. Puolessa välissä toista erää rotat huomaavat jo tajuttomien pelaajien olevan suurin pelaajaryhmä, ja hitaasti mutta varmasti kääpiöt puskevat itselleen toisen maalin ottelun viime hetkillä. Rotat yrittävät lopuksi vielä läpimurtoa, mutta heidän juoksijansa jää muutaman metrin päähän maalialueesta kun peliaika loppuu.

Koko ottelun mieleenpainuvimmaksi jäi ehkä se, ettei koko pelin aikana tapahtunut mitään mielenkiintoista kick-offien aikaan, paitsi nyt pieni kääpiöiden kentälle ryntäys, joka ei aiheuttanut mitään.
-Kalle, Warhammer


Exploding Cheese Elves - Da Gud Boyz 1-1

Gate: 39,000 fans, Casualties: 0-2

Edellisen ottelun ehkä jopa hieman yllättävän voiton ansiosta Da Gud Boys lähti toiseen otteluunsa E.C.E:ta vastaan pirteänä. Juuri ennen ottelun alkua saapunut tieto siitä että edellisessä ottelussa tällin saanut amputoijaparantajashamaani oli jättänyt joukkueen laittoi kuitenkin Da Bossin ilmeen vakavaksi - loukkaantumisiin ei ollut varaa.

Örkit aloittivat pelin tyypillisen vauhdikkaasti ja väkivaltaisesti, tuskin oli alkupamausta kuultu kun elffien lääkäri oli jo kentällä erästä witch elffiä hoitamassa. Elffit mokailivat lähes koko ensimmäisen puoliajan ihan käsittömästi ja pallon jäädessä parin örkin jalkoihin pyörimään jäi ensimmäinen erä varsin köyhäksi tapahtumien suhteen. Aivan erän lopulla heitti tuomari totuttuun tapaan Ghor the Freakin pois kentältä turhan väkivaltaisen käytöksen takia.

Toisen erän alussa yksi elffien blitzeri kaatui pahan näköisesti katsomoon mutta välttyi kuin ihmeen kaupalla miltään pysyviltä vammoilta. Peli jatkui kummankin joukkueen käyttäessä varsin rumia otteita mutta loukkaantumisia ei vaan nähty enempää. Örkit saivat runnottua erän puolivälin paikkeilla johtomaalin mutta tuo johto ei pysynyt kuin hetken elffien sisuuntuessa lopultakin hieman - pari onnistunutta väistöä ja alun kolhuista selvinnyt witch elf teki tasoituksen. -Tane, Da Gud Boys


AGV - Yrr'Gh 4-1

Gate: 76,000 fans, Casualties 6-2

AGV kohtasi liigan uuden tulokkaan Yrr'Ghin aurinkoisessa Altdorfissa. Peli alkoi AGV:n hakatessa kaaosjengiä varsin kiitettävään tahtiin, mutta silti Yrr'Gh onnistui tekemään ensimmäisen (ja ainoan) TD:nsä.

Maalia seuraanneen potkun jälkeen AGV aloitti jälleen lupaavasti, mutta koiran viedessä pallon Yrr'Ghin bull centaurille maalien teko hidastui taas. Samassa rytäkässä Teufel, star catcher, tapettiin ja joku ilkeämielinen viljo silpaisi stiletillä Morgin ulos loppumatsista. Tämän jälkeen AGV:llä epäonnistui kaikki, mutta silti puoliajalle lähdettiin AGV:n johtaessa 2-1.

Toisella puoliskolla AGV löi ja lujaa. Joukkue oli vakaasti päättänyt kostaa Teufelin puolesta, ja Yrr'Ghillä oli enää neljä miestä kentällä, kun AGV teki kolmannen maalinsa. Ja aivan ennen pelin loppua, ja AGV:n 4-1 voittomaalia, Yrr'Ghin viimeinen kentällä ollut pelaaja yritti epätoivoista pakoa kymmenen ympäröivän AGV:n pelaajan keskeltä, mutta kaatui ja kuoli sarviensa lävistämänä.

Yrr'Ghiä ehkä hieman lohdutti muutama ylimääräinen raha, jonka he nettosivat demoamalla yleisölle taitojaan - selvisiväthän he jotenkin hengissä AGV:stä.
Andy Scheisse, Chief Editor, AGV


Underworld Vermins - Da Gud Boyz 1-2

Gate: 35,000 Fans, Casualties: 1-6

Underworld Vermins kohtasi nyt ensimmäistä kertaa örkkijoukkue Da Gud Boyz, joka tähän mennessä ei ollut vakuuttanut maalinteko taidoillaan. Skavenit odottelivatkin helpohkoa voittoa, mutta toisin kävi. Kivenkovat örkit olivat liikaa hennoille Skaveneille, ja kun mukaan liitettiin vielä annos huonoa tuuria oli tuloksena nöyryyttävä häviö Skaveneille.

Ensimmäinen erä alkoi vielä tasaisesti, örkit pitivät palloa ja etenivät hitaasti, mutta varmasti kohti maalia, edes Skavenien kuuluisien linjamiesten uhraustaktiikka ei auttanut. Örkkien vääjättömän maalin jälkeen oli Skavenien vuoro yrittää tasoitusta, mutta uskomattoman mähellyksen jälkeen (pallo ei vain pysynyt juoksijoiden kädessä) tauolle lähdettiin örkkien johdossa.

Toisen puoliajan alussa Skavenit näyttivät miten TDtä tehdaään. Örkit onnistuivat potkaisemaan pallon UVn endzonelle, josta Skritter (tähtiheittäjä) kävi sen poimimasta ja samantien heitti puolessakenttässä odottavalle Moses Frictionille, joka päätti samantien juosta maalin. Vaikuttavinta oli, että kaikki tapahtui yhden downin aikana.

Loppu olikin örkkien juhlaa. Skavenit eivät yksinkertaisesti kestäneet Boyzien iskuja, ja kun örkkien blitzerkin (nimeltään jokin murahdus, kuka siitä on kiinnostunut) työnsi kuusi pelaajaa ulos kentältä oli tuloksena vääjäämättömästi tilanne 2-1. Skavenit saivat vielä rivinsä kasaan ja yrittivät tasoittaa pelin, mutta demonit eivät olleet suosiollisia ja kamalien kömmellysten jälkeen örkkien voitto oli sinetöity.

Pelin loputtua Skavenien valmentaja Nik the Cockroach vannoi juhlallisesti, että Underworld Vermins lopettaa totaalisesti suoran kontaktipelin ja keskittyy vain kieroon ja epäreiluun.
-Otso, Underworld Vermins


Exploding Cheese Elves - Rabid Whiskers 3-0

Gate: 69,000, Casualties: 0-0

Rabid Whiskersien saapuessa ensimmäiseen otteluunsa liigassa legendaarisen huono-onnista TECEtä vastaan oli ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Televisiokin oli haistanut tilaisuuden ja tullut paikalle.

Heti ottelun alussa rottien fanit hyppivät innokkaina kentälle ja saivat hakattua Räjähtelijöiden throwerin Gwyll Annifyrrwchin sairaalakuntoon. Muita loukkaantumisia ei tässä kauden rauhallisimmassa ottelussa tapahtunutkaan.

Tämän jälkeen tuomari vaihtui ja peli pääsi todella alkamaan. Rotat alkoivat hyökatä mutta TECEn Witch Elf Gwiddon Tymhestloedd onnistui yllättämään Whiskersin pelinrakentajan ja riisti pallon. Tämän jälkeen TDtä ei estänyt edes ilmasta tullut suuri nyrkki joka työnsi Gwiddonia hiukan takaisin. Muuta ei ensimmäisellä puoliskolla tapahtunutkaan vaikka haltiat hyppivätkin rottien päällä kuin viimeistä päivää tuomarin katsellessa toisaalle.

Toisen puoliajan aluksi heittivät haltiat katsomosta tiilen mutta ei sekään saanut loukkaantumisia aikaan kuten ei sekään kun TECEn Witch Elfit tönivät rottia katsomoon. Selkeästi katsojat olivat laiskalla päällä vaikka heitä olikin paikalle vaivautunut 69.000 kappaletta.

Koska rotat eivät suostuneet loukkaantumaan tyytyi Witch Elf Marwolaeth Swyn'gyaredd tekemään kaksi TDtä lisää räjähtelijöille rottien puolustuksen vuotaessa. Lopussa vielä sää muuttui lumimyrskyksi ja seisautti pelin lopullisesti.
- Jere, Exploding Cheese Elves


aGV - yrr'GH 7-0

Gate: 68,000, Casualties: 7-2

revansiottlu agvtä vastan alko heti iha paskasti mun veli rob mukiloitiin enneku se ehti ees aivatsaa. sit heti perään ne teki tosiruman maalin heittivät pallon ihan toiselta puolelta kenttää toiselle puolellle, ja maalihan sitä tuli vaik oikeastaan se yks otti sen pallon kyl sikamakeesti heittäytymällä kii et ei se nii ruma kyl ollu oikeesti.

avgn seuraavassa hyökkäyksyksessä se hirmuiso ogre oli just saamassa palloa ja tekemässä maalia kun viereen tullut agv:n pelaaja astui miinaan (HURRAA!) ja se ogre kaatui ! mutta ne kosti heti ja mukiloi meiän kaverin sen kettnaurin tosi pahaan kuntoon. vähä sen jälkee epäreilu tuomari heitti täysin ilman sytä yhden meiän tosiurhean soturin pihalle.

tän jäkleen alko agvn kauhea ylivoima ne hakkas kolome kaveria putkeen iha palasiks: soturin pedon ja käpiön ja teki viel inhon maalin siihe perään.

alotusta seuranneest tilanteest yks peto sai viel tosi kovan tällin pääähänsä, ja silt meni taju kankaalle, mut het perään urhee petomies kaivo stiletin esiin, nousi älyttömän viholislauman keskeltä pystyyn ja viilsi sen orgen mahan sikasiistististi auki ! (JEE!) se oli jo kuolemassa siihen, mutta niiden välskäri onnistu pelastaan sen inhosti. Sitten alkoki puoliaika.

meiän urhollisit kaverit alotti toisen puoliajan 6 pelaajalla rumaa avgtä vastaan ja eihän siinä menny kauaakaan kun avg teki maalin. sinä sivussa tosi yks peto onnistu puskemaan yhtä vatsustajaa tosi lujaa, sisälmysket vaan lenteli ja se kannettin paareilla sairalaan.

kohtaheti se meidän sankaripeto hakattiin ihan paskaks, ja taas se pirut teki maalin. alotuksesa meillä ol enää kaks pelaajaa ja sit toine niistä kaatuu iha omia aikojaan. ympärille keräänty heti melkeen kaikki vastustajat ja toumari heittikin yhden niistä pihalle onneksi. ne hakkas pedon tosin sikapahaa kuntoo.

loppuajassa ne teki kai viel kaks maalia mä en enää siin vaiheessa uskaltanu seurata, kun pomokin oli heittäny hanskat tiskiin ja se on tosi kova otus (vaik ei siit kyl oikeen tiiä mikä otus se on). sit mä kuulin että lopussa joku agvn kannattaja oli ihastunu niihin niin paljo et anto niille koko perintönsä ja että yks ainoo ottelun lopussa pystyssä ollu meiän peto olis vielä jääny esitteleen taitojaan pelin jälkeen.

mut kai tost matsist jotain hyätyä oli, koska borak tul meiän joukkueen messiin ja se on ihan sikakova kaveri ! -bob kirjuri, Yrr'Gh

--- Tällä kertaa ottelusta on myös toinen subjektiivinen selostus: ---

Seuraavana päivänä AGV ja Yrr'Gh kohtasivat jälleen. Ehkä edellisen matsin heikko esitys Yrr'Ghiltä oli syynä lievään yleisökatoon. Mutta paikalle saapunut yleisö sai taatusti vastinetta rahoilleen.

Edellisen matsin tappioitaan niellyt Yrr'Gh ei saanut kahden uuden pelaajankaan avulla kuin kymmenen miestä aloitukseen. Ja siitä sitten alkoivat miehet tasaisesti vähenemään.

Puoliajalle lähdettiin AGV:n johtaessa 3-0 ja yleisö oli haltioissaan. Johto olisi voinut olla 4-0:kin, mutta salakavalasti asetettu miina kaatoi AGV:n toiveet murskajohdosta.

AGV:n lievä murhanhimoisuus edellisestä matsista aiheutti nytkin sen, että toisen erän alussa Yrr'Ghillä oli enää neljä pelikelpoista miestä, ja sekin väheni uhkaavasti. Pelin loppuessa AGV:n murskavoittoon Yrr'Ghillä oli enää yksi mies, joka edes kykeni demoamaan Yrr'Ghin kuviopita, ja näin ollen kasvattamaan Yrr'Ghin kassaa.

Tällä ottelulla AGV sai nimensä BloodBowlin aikakirjoihin toisena joukkueena, joka oon saanut tehtyä seitsemän TD:tä yhdessä ottelussa.


Andy Scheisse, Chief Editor, AGV


Death at Dawn - Da Gud Boyz 1-1

Gate: 42,000 fans, Casualties: 2-1

DAD:n ja Gud Boyzin ensimmäinen kohtaaminen alkoi tuskallisen kuuman helleaallon pyyhkiessä stadionin yli. Vaikka sää paranikin hieman pelin alkaessa pystyi lämmön vaikutuksen örkkeihin huomaamaan kuka tahansa - he kaatuilivat ja kompuroivat kaiken aikaa läpi ottelun.

Peli ehti vanheta vain hetken kun erotuomari heitti jo yhden örkin kentältä tämän kompastuttua erään maassa lojuneen ruumiin päälle. Muiden örkkien ihmetellessa vielä erotuomarin ratkaisua tuntui aika pysähtyvän hetkeksi ja pelaajien havahtuessa lopulta olivat luurangot ja kumppanit tehneet 1-0 johtomaalin.

Uusi aloituspotku ja uudet murheet. Muumion kanssa riitaa haastamaan mennyt örkkiblitzeri kompuroi ja hänen ollessa maassa ehti paikalle ensimmäisenä joku luuranko riehumaan. Kuumuudesta kärsineen örkkien uuden apteekkarin ehtiessä lopulta paikalle oli jo myöhäistä auttaa tuota onnetonta blitzeriä, kuollut mikä kuollut. Kaiken huipuksi melkoisen skandaalin aiheutti ruumiin mystinen katoaminen...

Hyvien poikien onneksi joukkueesta löytyi yksi blitzeri jolla tuntui peli kulkevan edes jotenkin. Hän rynni yksin lähes koko kentän poikki ja ehti tekemään tasoitusmaalin juuri ennen puoliaikaa.

Toisen erän alkaessa oli osa örkkijoukkueesta vielä luonnollisilla tarpeillaan nestetankkauksesta johtuen ja kun ruumisjoukkue onnistui viela saamaan salamalähdön erään oli lisämaalien odottamien turhaa puuhaa. Mitään erikoista ei lopussa enää tapahtunutkaan ja näin ollen peli paatyi tasan. Ottelun lopuksi DAD lahjoitti viela kaikkien yllätykseksi voittorahansa hautausmaiden kunnostukseen ja saikin lisää faneja itselleen sieltä.
-Tane, Da Gud Boyz


AGV - Underworld Vermins 2-2

Gate: 83,000, Casualties 4-0

Underworld Vermins lähti kolmanteen kohtaamiseensa AGVta luottavaisena, sillä salaperäinen kuumetauti oli iskenyt kaksi ihmisten luottopelaajaa vuoteen omaksi. Peli alkoi Skavenien kurjalla potkulla suoraan katsomoon, eikä jatkokaan juuri ollut kummempi. Molemmat puolet rävelsivät surkeasti, mutta lopulta AGVn sinisilmäinen juoksija onnistui poimimaan pallon ja saamaan sen maaliin. AGVn epäonneksi Skaveneilla oli jälleen magiaa apuna, ja Morgin kaaduttua mystisesti, UV tasoitti juoksemalla viime minuutilla.

Toisen puoliajan alussa Skavenit tekivät jälleen helposti juoksumaalin, mutta sitten alkoi AGVn rynnistys. Ihmiset teloivat koko Skaven-jengin ulos kentältä, runnellen monta pelaajaa ja tappaen UVn toisen Rat-Ogren. Kentän tyhjennettyä AGVn olikin sitten helppo varmistaa tasapeli.
-Otso, Underworld Vermins


AGV - Underworld Vermins 3-3

Gate: 93,000 fans, Casualties 6-0

AGV:n ja Underworld Vermisien kauden jo neljättä kohtaamista oli tullut seuraamaan ennätyksellinen katsojajoukko. Ehkä suureen yleisömäärään oli myös syynä edellisen ottelun lievähkö väkivaltaisuus.

Pelin alussa skavenit olivat tehdä maalin, kun heidän juoksijansa putosi kuoppaan palloineen ja peli jouduttiin aloittamaan alusta. AGV:n ilo ei kuitenkaan ollut pitkäaikainen, sillä seuraavalla vuorolla skavenit tekivät maalinsa.

Maalia seuraanneen kick-offin seurauksena AGV:n uusin vahvistus, Griff Oberwald, onnistui murskaamaan Skreetin nilkan hänen loppuiäkseen. Tämän jälkeen AGV onnistui vielä tasoittamaan, mutta skaveneiden ihmejuoksija teki vielä viimeisellä vuorolla TD:n, ja näin ollen tauolle lähdetiin Verminsien johtaessa 2-1.

Toisen erän alussa katsojat ilmaisivat mielipiteensä rotista ja kivittivätkin yhden heistä kuoliaaksi. Sen jälkeen kumpikin joukkue teki maalin, mutta kun lopulta Verminseillä ei ollut yhtään pelaajaa kentällä, AGV:n oli helppo tasoittaa ottelu.

Skavenit pääsivät vielä viimeisellä vuorolla yrittämään voittomaalia, kun AGV:ltä oli jo viisi pelaajaa heitetty ulos rottien potkimisesta, mutta he sotkeutuivat omiin kuvioihinsa ja menettivät mahdollisuutensa.
Andy Scheisse, Chief Editor, AGV


Warhammer - AGV 1-2

Gate: 127,000 fans, Casualties: 5-4

Aurinkoinen päivä tervehti täyteen ahdettua Altdorfin katsomoa AGV:n ja Warhammerin toisessa kohtaamisessa. Edellisestä kohtaamisesta oli jo aikaa, ja sen jälkeen AGV oli pelannut lähes kymmenen peliä keräten joukon liigan parhaimpia tähtipelaajia turvakseen Warhammerin jatkaessa hidasta etenemistään muutaman pelin tahdilla. Antaakseen AGV:lle jotain vastaavaa hakattavaa, kääpiöt palkkasviat lähellä pyörineen Ogren ottamaan vastaan ihmisten agressiivisimmat hyökkäykset.

Pian ottelun alettua kävi selväksi, että irvistelevä epäonnen piru oli kyllästynyt toistaiseksi kiusaamaan juustohaltioita, ja oli siirtänyt ruman katseensa kääpiöiden niskaan, joiden peli oli onnetonta räpellystä viime aikojen varmaan peliin verrattuna. Hetken päästä ihmiset olivat jo hakanneet yhden kääpiön sairaalaan ja tehneet maaliin, ja ensimmäisen erän viimeisillä hetkillä tasoittavaa maalia tekevä kääpiö kompastuu jalkoihinsa kovasta koulutuksesta huolimatta, ja ihmiset näyttävät, kuinka täydellisellä tiimipelillä kuljetetaan pallo koko kentän halki yhdessä hujauksessa. Näin ollen toiselle erälle lähdettiin ihmisten selvällä 2-0 johdolla kääpiöiden managerin purkaessa kiukkuaan löhistön irtaimistoon.

Toisen erän alussa kääpiöt lähtivät varmaan etenemiseen ihmisten vaihtaessa turvalliseen 3-0-8 taktiikkaan. Vaikka kääpiöt eivät vieläkään oleet saaneet yhtään ihmistä sairaalakuntoon omien tappioiden ollessa jo hirveät, varmalla etenemisellä kääpiöt tekivät ensimmäisen maalin.

Toisen erän puolessa välissä ihmiset lähtivät yrittämään kolmatta maalia, mutta nyt kääpiöt vihdoinkin olivat saaneet inspiraation. Hetken päästä ihmisten vahvimmat tähtipelaajat olivat jo poissa pelistä, ja sitten käynnistyi valtava veriroiske moottorisahan viimeinkin käynnistettyä. Hetken päästä Churnblade oli sahannut jo kolme pelaajaa sairaalaan, kun samalla kääpiöt melkein onnistuivat iskemään pallon pois ihmisten heittäjältä ihmisten maalialueella. Epäonni irvisteli kuitenkin kääpiöille edelleen, ja heittäjä jäi pystyyn ja onnistui heittämään pallon kentän toiseen päähän, josta sitä ei kuitenkaan enää keritty saamaan maalialueelle.

Ottelun päättyessä kääpiöiden oli tunnustettava häviönsä ihmisten tähtipelaajia vilisevälle superjoukkueelle, mutta häviötä sentään helpotti useat viime hetkillä saadut tappiot ihmisille. Kaiken päätteeksi kääpiöt vielä huomasivat, että joku oli tyhjentänyt heidän palkkiorahakirstunsa, mutta tämä oli heille jo tuttua.
-Kalle, Warhammer


Death at Dawn - Da Gud Boyz 1-1

Gate: 43,000 fans, Casualties: 1-1

D.A.D:n ja Gud Boyzin toinen kohtaaminen oli varsin samantapainen kuin edellinenkin. Ottelu pelattiin varsin normaalissa säässä ja katsojia oli vain hitusen enemmän kuin edellisellä kerralla.

Peli alkoi normaalilla tönimisellä ja kuten olisi voinut arvata, D.A.D unohti pallon kokonaan ja ei aikaakaan kun se oli örkkiblitzerillä ja menossa kovaa vauhtia maaliin. Hänet kaadettiin kuitenkin pienellä tuurilla juuri maaliviivalla ja pallo eksyi jollekin ghoulille. Erän loppupuolella D.A.D onnistui vielä saamaan pallon kuljetettua maaliin jotenkin oudosti ja kun tätä maalia seurasi pieni mellakanpoikanen siirryttiin erätauolle 1-0 tilanteessa.

Toinen erä sujui rauhallisesti örkkien kuljettaessa palloa maalialuetta kohti hitaasti mutta varmasti ja tulihan siitä lopulta tasoitusmaali Da Gud Boyzille. Ja kun hyökkäyksen aloittaminen ja maalien tekeminen ovat vielä vieraita käsitteitä D.A.D:lle eivätkä örkit onnistuneet pääsemään pallon luokse oli lopputuloksena tasapeli.

Örkit eivät ottelusta perustaneet oikein mitään varsinkin kun Gud Boyz oli koko ottelun tuomarin erityistarkkailun alaisena mutta D.A.D hankki itselleen jälleen valtavasti lisää faneja lahjoittamalla voittorahansa taas pois. -Tane, Da Gud Boyz


Rabid Whiskers - Yrr'Gh 0-3

Gate: 55,000 fans, Casualties: 0-3

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun vielä viime kaudella sunnuntaisarjassa pelanneen Rabid Whiskersien toinen liigaottelu, tällä kertaa Yrr'Ghiä vastaan, käynnistyi mukavana puolipilvisenä päivänä 55,000 urheilun ystävän edessä Stink Holen stadionilla. Paikalle oli saapunut jopa kahden televisioyhtiön kuvausryhmät, mutta toisen yhtiön kaluston jouduttua huligaanien käsiin, ei syntynyt edes kiistaa kumpi yhtiö saisi ottelun lähettää.

Ottelun alettua laskutaitoisimmat Yrr'Ghin kannattajat yrittivät turhan esittää tuomarille, että Rabid Whiskersien riveissä oli kentällä pelaajia täysi tusina, mutta tuomari ei havainnut moisessa mitään vikaa vaan antoi pelin jatkua.
Pelin alku oli tavanomaista lämmittelyä vastaanottaneen Yrr'Ghin pelaajien töniessä leikkisästi viiksiniekkoja, jotka eivät toki moisesta turhaa häiriintyneet, sillä kuuluuhan tuollainen leikkisä paini pelin henkeen. Ilmeet alkoivat tosin muuttua tuskaisemmiksi kun RW:n luottopelaaja, Blad Spak, kaadettiin kenoon ja sairaalakuntoon. Ja kun joukkueen juoksija, Austir Warak, vielä kannettiin lepuuttamaan telottuja kylkiluitaan, ei ollut ihmekään, että Yrr'Ghin kääpiöpelaaja pääsi Rabid Whiskersin pienen masennuksen turvin tekemään ottelun ensimmäisen maalin juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

Erätauon aikana RW oli saanut, kuin jollain taikakonstilla, miehityksensä kuntoon ja kentälle, josta heitä taas alettiin kantamaan elvyteltäviksi, kun Yrr'Ghin pojat pääsivät jälleen hakkaamaan sankareitamme.

Toinen erä alkoikin siis varsin lupaavasti, kun tyrmäyksestään toipunut Austir Warak pääsi linjamiesten pienellä tuella yllättämään Yrr'Ghin puolustuksen. Mutta kun Fezr Sprutnak yritti heittää jo maalialueella seisoneelle miehellemme pallon, hän tuupertuikin tantereelle. Myöhemmin pukuhuoneessa Fezrin suojuksista löydettiin pieni nuoli, jonka epäillään olleen syynä tämän taintumiseen.
Pelin kulku tästä eteenpäin oli ainakin RW:n kannalta varsin rikkonaista. Joukkue ei saanut omaa peliään kunnolla käyntiin Yrr'Ghin takoessa rottia maahan sitä mukaan, kun nämä olivat päässeet ylös. Lopulta tuomarin oli pakko puuttua peliin ja heittää muutama innokkaimmin rottien päällä pomppinut pelaaja ulos kentältä.

Toisen puoliajan loppupuolella Yrr'Gh onnistuikin sitten toisen kerran, kun Killer rynnisti Whiskersien pelaajien purressa turvetta maaliin. Tämä jäikin ottelun viimeiseksi maaliksi Yrr'Ghin keskittyessä takomaan RW:n kentällistä, mikä pelin loppuessa olikin kutistunut neljään.

-Jermu, Rabid Whiskers


Dark Flowerpower - Underworld Vermins 1-2

Gate: 40,000, Casualties 3-1

Underworld Vermins oli vielä pahasti riekaleina kahden AGVta vastaan pelatun pelin jälkeen kohdatessaan hippijoukkueen Dark Flowerpower. Dark Elffit tulivatkin tapansa mukaan kentälle omituisesti hymyillen ja silmät lasittuneina. Alkuvihellyksen kuuluessa lienee suurin osa joukkuueesta herännyt, sillä katsomosta lentäneet lastenrattaat osuivat Minotauri Grashnakkiin sotkeutuen tämän sarviin. Sonni päättikin häpeissään jättää loppupelin väliin.

Pelissä ei juuri muuta mielenkiintoista tapahtunutkaan. Skavenit veivät voiton täpärästi kotiin yhden maalin erolla. Haltiat kuitenkin kostivat ja tappoivat jälleen yhden Skavenin. Rotat menettivät näin jo kolmannen pelaajansa kolmessa ottelussa.

Skavenien Jesus Brushtail kommentoi peliä näin:
"Dark Flowerpower, mä pidän niiden asenteesta. Nyt lähetään poltteleen, kipeet bileet matsin jälkeen."
-Otso, Underworld Vermins


bUllD0zer - yrr'GH 0-2

Gate: 29,000, Casualities: 2-1

kun meiän tiimi saapu paikalle uuden mitonaurijengin bulldorezin areenalle suoraan sen rottalauman luota siel oli ihan kauhee lumimyrsky ja se toinen kääpiö ja sit se uus soturitulokas ja mun veli rob sai pahan lenssun eikä voinu osallistuu peliin. paikal ei sitäpaitti ollu ku tosi vähä fanei mut kuka hemmetti tällasessa ilmassa tahtois ees pelata saatika sit katella !

no heti alus ne mitonauriit tyrmäs yhen pedon mut onneks ne ei sit saanukaan aikaan oikeen mitään muuta ja meiän kääpiö teki maalin (KIVAAA!!!)

tosta riemastuneena fanit ryntäs kentälle ja tappelussa yhelt mitonaurilta men taju kankaalle (JESS!!) ja sit kaiken lisäks ku me potkastiin sellanen sikaupea potku niin ne jäi ihmetteleen sitä ja meitin pojat pääs iskeen niitä enneku ne ehti ite tehä mitään ! mut ei me kyl oikeen saatu mitään aikaan sit ekal puoliajal mut ne telo yhen pedon pahaan kuntoon.

het toisen puoliajan alus meiän fanit hurras oikeen tosipaljo ja selvästikin minotaurit oli vähän hämääntyneitä ja sit me saatiinki yhdeltä taju kankaalle. tosin sit pian sen jälkeen ne sai jostain ihan kummaa intoa ja puski meit niinku viimest päivää mut meijän pojat kesti ! ja se kannatti me saatiin tosi upea maali !

lopus meiän kettnauri hakattiin vielä sikapahaan kuntoon mut mitään muuta kukaan ei oikeen saanu aikaan paitsi ihan lopus se sikakova jätkä borak hakkas yhden mitonaurin ihan tosi pahaan kuntoon (HURAAA!) bob kirjuri - Yrr'Gh


Bulldozer - Ghostwood Goners 0-2

Gate: 38,000, Casualties 3-0

- Joo olin mä tullu seuraa tällaista F-divisioonan ottelua kun ne liputkin oli niin halpoja ja näin lämpimällä saäällä ei oikein viiti sisälläkään olla. Ja olihan se ihan huvittavaa, että noiden minotaurien valmentaja heti pelin alussa sai tarpeekseen niiden puupäisyydestä ja meni paremmille apajille valmentamaan puolituisia.-Wilhelm, BB fani

- RAhhahahaahhhhhhh! -Therk, Minotaurifani

- No tää oli tällanen tyypillinen matsi millaista pysty odottamaan, kun vastakkain on löhes kokematon ihmisjengi ja sitten lauma verenhimoisia minotaureja, jotka ei edes varmaan tiedä, minkä muotoinen pallo on. Siinähän ne ihmiset vapaasti teki maalin ja minotaurit samaan aikaan hakkas niitä maahan ja sairaalaan. Ja jotenkin noi minotaurit onnistui ekan erän loppupuolella ottamaan pallon maasta ettei noi ihmiset päässy tekemään enempää maaleja.-Wilhelm

- GraaahhhhhHHH -Therk

- Vaikka tää sää hitusen viileni toisen erän alussa niin muutoin se oli aika vastaava kuin ekakin erä, eli ihmiset teki maalin ja minotaurit nuiji niitä. Kaikenkaikkiaan aika hyvä matsi F-divisioonan matsiksi - minotaurit varsinkin ovat selvästi parantaneet peliään ja on ymmärrettävää, jos ne saa lisää faneja. -Wilhelm

- GGGRRaaahhh -Therk

-Kalle, Bulldozer


Underworld Vermins - Da Gud Boyz 2-0

Gate: 53,000 fans, Casualties: 1-8

Underworld Verminsin ja Da Gud Boyzin toinen kohtaaminen oli juuri sellaista vauhdikasta peliä jollaista toivoisi näkevän useamminkin. Rotat saivat hyökätä ensin ja kuten saattoi odottaa ei kulunut kovinkaan kauan aikaa kun he onnistuivat livahtamaan örkkien linjojen ohi ja tekemään johtomaalin.

Örkkien vastahyökkäys taas ei edennyt aivan yhtä nopeasti mutta sitäkin varmemmin kunnes yksi rotta onnistui loikkimaan parin örkin yli palloa kuljettaneen blitzerin luokse ja kaatamaan tämän. Lyhyt tappelu (Ghor the Freak heitettiin pois kentältä jo kahdeksannessa ottelussa peräkkäin ennen erätaukoa) ja pallo oli taas örkeillä. Maalia kohti juossut blitzeri kompuroi kuitenkin aivan maaliviivalla ja ensimmäisenä pallolle ehti rotta joka heitti sen kentän toisella puolella olevalle koppaajalle. Vaan eipä ollut rotilla yhtään parempi onni kuin örkeilläkään ja tuokin pelaaja kompuroi vain pari askelta ennen maaliviivan ylitystä pallon jatkaessa matkaa katsomoon ja sitä kautta keskikentälle. Erotuomarin vilkuillessa jo kelloaan jaksoi Gud Boyz vielä yrittää maalia mutta kun tuo heittopeli ei oikein örkeiltä luonnistu siirryttiin erätauolle rottien 1-0 johdossa.

Toisessa erässä örkit siirtyivät jo hieman väkivaltaisemmalle linjalle turhauduttuaan epäonnistumaan tuomittuihin maalintekoyrityksiinsä. Kun vielä kesken örkkien hyvän hyökkäyksen heidän heittäjä Grnthar Handman keksi heittää pallon kaverilleen ja mokaili heitoissaan tuttuun tapaansa pallon lentäessä hänen selkänsä takana olleelle rotalle meni muiltakin pelaajilta usko tasoitusmaaliin. Parin UV:n pelaajan kiirehtiessä pallon kanssa örkkien ulottumattomiin keskittyivät örkit siihen mikä heiltä onnistuu parhaiten eli tappeluun. Kaikki lähettyvillä olleet rotat mukaanlukien Headsplitter saivat osansa iskuista parin rotan juostessa samaan aikaan pallon kanssa maaliin turvaan. Ja kun erotuomarikin rupesi metelöimään ottelun loppumisen merkiksi päättyi ottelu 2-0 rottien hyväksi. -Tane, Da Gud Boyz


Bulldozer - Dark Flowerpower 1-1

Gate: 23,000, Casualties 4-1

- Emmä kyllä mikään Bloodbowl expertti oo mutta voi sanoa, että tällasella kuumalla säällä noi dark elfit ei pelaa kovin hyvin - ei ainakaan siinä vaiheessa, kun niiden tähtiminotauri hakataan sairaalaan ottelun ensiminuuteilla. Ja ehkä toi kuumuus sekotti muutenkin elffien päät kun ne heti alko potkia makaavaa minotauria ja siitä hyvästä lempattiin matsista ulos. Eli ei vois sanoa että olin kovin yllättyny kun ne minotaurit jopa sai ensimmäisen maalinsa. -Groth, BB fani

- Joo mutta mutta jostain noi suippokorvat oli hommannu jonku ihmeskrollin jolla ne paransi ne kaikki ulso kentältä hakatut pelaajat.. tollasta ne on, ei pysty pelaa reilusti ilman taikojaan. Ei ihme ettei ekan erän lopussa edes tapahtunu mitään. -Thuk, BB fani

- Aika outoo mun mielestä toi elffien möykkytaktiikka..siellä on molemmat joukkueet lähes kokonaan kentän vasemmassa laidassa kun elffit yrittää tehdä tasoittavaa... ja tolle elffille tais käydä eika heikosti, joka just tyrkättiin katsomaan... ainakaan sillä ei oo enää omaa päätä. Ja jotain muitakin epäselvyyksiä tuolla näyttää olevan, joke elffi viedään just vartioston toimesta pois.. ja miten ihmeessä noi elffit kokoajan onnistuu kaatumaan tonne minotaurikatsomon sekaan, aiai. -Groth

- Mutta noi suippokorvat on aika rankkoja juoksijoita kaikesta huolimatta.. tuolla ne tasoittaa tilanteen toisen erän puolivälissä. -Thuk

- Joo onhan ne paljon tehokkaampia pallon kanssa kuin noi minotaurit.. eihän tätä räpellystä kestä edes katsoa, puoli erää pallon kanssa mitään aikaansaamatta..-Groth

-Kalle, Bulldozer


Ghostwood Goners - Death at Dawn 0-3

Gate: 71,000, Casualties 1-8

Kaunis sunnuntaipäivä oli houkutellut kokonaista 71000 urheilun ystävää saapumaan tähän kovasti odotettuun kohtaamiseen. D.A.D. hallitsi jokseenkin väkivaltaista ensimmäistä puoliaikaa fyysisesti, mutta maalia saatiin odottaa aivan erän loppuhetkille asti. Viime hetkessä ennen puoliajan päättymistä D.A.D.:n pelaaja kuitenkin ikäänkuin vahingossa päätyi maalialueelle pallo hallussaan ja joukkue joutui hetkeksi keskeyttämään GG:n pelaajien hakkaamisen, jota nämä olivat urheasti kestäneet. Toiselle jaksolle ei GG yrityksistään huolimatta kuitenkaan saanut pelikuntoon kuin 6 pelaajaa.

Toinen puoliaika alkoikin sitten jo hiukan toisenlaisissa merkeissä, kun joukko ilmeisestikin kotijoukkueen liian "pehmeään" peliin kyllästyneitä faneja ryntäsi kentälle ja alkoi pahoinpidellä GG:n jo ennestään vähiä pelaajia. Nämä kuitenkin pakenivat liukkaasti jaloista ja vain yksi pelaaja vaati selkkauksen jälkeen hieman virvoittelua vaihtopenkillä. Kotijoukkue tuntui kuitenkin saavan tästä uutta puhtia ja teki toisen jakson puolivälissä 2. maalinsa. Tässä vaiheessa GG:n pelaajia oli kentällä enää kaksi, ja hekin yrittivät lähinnä pysyä poissa kotijoukkueen tieltä. Maalin jälkeen paikalle myöskin runsaslukuisina vaivautuneet GG-fanit päättivät laittaa rikkansa rokkaan ja hyökkäsivät D.A.D.:n pelaajien kimppuun nuijien heistä kuusi kentän pintaan. Heistä suurin osa saatiin kuitenkin pelikuntoon nopeasti, joten GG:n tilanne ei juuri helpottunut. Neljällä pelaajalla he kuitenkin taistelivat sisukkaasti, mutta mikään ei voinut estää D.A.D.:n kolmatta maalia, joka oli tosiasia vain hetkeä myöhemmin. Sääkin kaunistui entisestään pelin loppua kohti edetessä, mutta pelin päättyessä sen kykeni toteamaan enää yksi (1) GG:n pelaaja... Kaiken kaikkiaan, yksi GG:n pelaajista kuoli, yksi sai kallonmurtuman, yksi venäytti selkänsä ja osapuilleen kaikki muut kärsivät jonkinasteisista ruhjeista ja tärskyistä.

GG:n valmentaja, The Great Jandor, julkistikin pelin jälkeen tiedon uuden, suurikokoisen voimapelaajan palkkaamisesta: "Okei, ehkä hän on hiukan hidasjärkinen, mutta ainakaan häntä ei tarvitse haudata joka matsin jälkeen, niinkuin näillä pilalle hemmotelluilla nössöillä tuntuu olevan tapana", hän totesi jäljittelemättömään tapaansa.

Kotiin palatessa GG:tä odotti uusi yllätys: joukkueen varainhoitaja oli kadonnut mukanaan joukkueen koko käteiskassa. Onneksi pikaisesti miehen perään palkattu jäljittäjä löysi hänet pikaisesti ja rahat saatiin takaisin. Ex-varainhoitajan pää on tämän viikon nähtävillä joukkueen toimistolla.
-Jani, Ghostwood Goners


Bulldozer - Underworld Vermins 0-4

Gate: 40,000, Casualties 5-3

Mitä voi sanoa jengistä, jossa pelaa kahdeksan minotauria? Jos unohtaa, että pelissä on pallo, niin sehän on aivan nerokas joukkue. UV päätti kuitenkin haastaa sonnit, ja tulos oli yllättävä. Yllättävää ei ollut, että Rotat juoksivat neljä maalia ja karjalauma ei yhtään, mutta rottien vammauttamat kolme minotauria sen sijaan olivat.

Ensimmäisellä puoliajalla Bulldozer pääsi hyökkäämään ja hakkasikin Skaveneita ihan kiitettävästi. Sonnien peli kuitenkin sortui keskinäiseen nahisteluun ja Rotat veivät pallon maaliin.

Toisen puoliajan alussa Rottien kannattajat yllättäen nappasivat pelin tuomarin ja silpoivat tämän ilkeästi. Varatuomari ei selvästikään ollut tilanteen tasalla, ja sen huomattuaan Verminsit rupesivat viiltelemään ja potkimaan jokaista kaadettua Minotauria. Bulldozer teki parhaansa lyöden vastaan ja hakkasikin lopulta monta rottaa maan rakoon. Peli oli kuitenkin selvä, sillä pahimmillaan sonneja oli vain neljä kentällä ja rotat pääsivät juoksemaan mielin määrin maaleja.
-Otso, Underworld Vermins

--- Ja viattoman sivustakatsojan kommentti ----

- Hyi helvetti, säälittävää peliä minotaureilta - peliä kerkisi kulua melkein kaksi erää ennenkuin ensimmäinen rotta kannettiin paareilla kentältä pois.-Johan, BB fani

-Kalle, Bulldozer


Takaisin liigasivuille