Warhammer matsit

Tässä on Warhammer viimeisimmät matsit. -Kalle

94: Warhammer - High Soar 2-3

Gate: 95,000, Casualties 3-2

Kirkkaan aurinkoisella kentällä kohtasivat vanhat ystävykset korkeahaltiat ja rasituskääpiöt. Ennen ottelua kääpiöt kohteliaasti toistivat haltioiden viimekertaisen tempauksen ja haltioiden valmentaja oli kateissa koko matsin ajan.

Peli alkoi kääpiöiden hyökkäyksellä, ja vaikka heidän luottopelaajansa Brud Bloody olikin kusella, piakkoin syntyi pelin ensimmäinen maali vaikkakin kääpiöt hieman kompuroivat. Ainoana pettymyksenä oli moottorisaha, joka vain hieman raapaisi pelaajia.

Elfit tekivät vastahyökkäyksen (Brud yhä kusella), ja huolimatta kääpiöiden yllättävästä pika-aloituksesta, pian tasoittivat. Kääpiöiden toinen hyökkäys päättyi nolosti elfien riistettyä mokaavilta kääpiöiltä pallon ja tehdessään johtomaalin 2-1. Ja Brud oli yhä kusella.

Toisen erän alussa haltiat hyökkäävät, mutta kääpiöt riistävät pallon taka-alueellaan, ja ainoastaan kentän laidalta viskattu tulipallo saa tilanteen laukeamaan haltioiden eduksi ja kohta tilanne on 3-1. Ja Brud on yhä kusella. Ja elfit eivät mokeile, hienoa peliä, kun taaskin kääpiöt eivät ole vieläkään päässeet eroon epäonnisesta pelistään.

Ja kääpiät lähtevät jälleen hyökkäykseen ja vastustamattomasti tekevät toisen maalinsa. Haltiat vielä yrittävät mutta eivät onnistu saamaan enempää maaleja, joten peli päättyy 3-2, High Soarin ensimmäiseksi voitoksi epäonnisia kääpiöitä vastaan!


-Kalle, Warhammer

Warhammerin sivulle