ReBBLe Registeration Form

Note: In Finnish, because this information is local and has practically no meaning to people outside the league. If non-Finnish speaking person from Helsinki area wants to join the league, please send email to Kalle

Jos haluat mukaan ReBBLeen, täytä allaoleva lomake. Huom: Tämä ei ole mikään sitova ilmoittautuminen, vaan sen tarkoitus on kartoittaa tiettyjä perusasioita pelaajasta. Näin liigan organisoijan ei tarvitse aina kysyä samoja asioita jokaiselta kiinnostuneelta. Älä kuitenkaan täytä lomaketta, ellei sinulla ole minkäänlaista aikomusta osallistua liigaan. Käytännön syistä vain pääkaupunkiseudulla asuvat voivat osallistua liigaan.

Nimi: Email:

Tämän email-osoitteen voi lisätä BB-liigan postituslistalle:
Huom: Tämä postituslista on vain liigan sisäiseen tiedotukseen, eikä sitä ole tarkoitettu pelaajien väliseen postitutsekseen. Listalla voidaan tiedottaa myös muiden Helsingin yliopistoon liittyvien BB-liigojen asioita.

Vakituinen www-yhteys: HTML-tuntemus:

HYY:n jäsen: TKO-älyn jäsen: Alter Egon jäsen:

BB-sääntöjen tuntemus:

Suunniteltu joukkue: Lyhyt kuvaus, jos olet jo miettinyt joukkuetta, jota aiot pelata. Jos sinulla on mitään käsitystä kotikaupungista, laita sekin. Huomaa, että vanhoja joukkueita ei voi siirtää ReBBLeen.

Kysymyksiä: Jos sinulla on mitään muuta kysyttävää, kirjoita ne tähän.