Lunch Money House Rules

Weapons

Jos pelaaja blockkaa aseen (chain, pipe, hammer, knife), saa hän yhden vauriota (vain jos block onnistui). Lisäksi chain toimii hyökätessä kuin roundhouse/spinnari, mutta vain jos se on ainoa osa hyökkäystä (ei osana grabia, humiliationia tms.)

Instant Play

Pelaaja voi halutessaan pelata välittömästi kaikki ne kortit, jotka osana hyökkäystä/torjuntaa, pystyisi, jos kaikki menee hyvin. Eli voi pelata kerralla pöytään esimerkiksi grab+powerplay+kick, tai torjunnaksi block+grab+jab. Toki jos esimerkeissä grab väistettään (tms.), menee koko loppupino hukkaan, mutta ainakin pääsi eroon osasta kortteja.

Elbow

Jos joku pelaaja pelaa väärällä vuorolla (ennakoi), voivat muut tyrkkiä tätä kyynärpäillä, eli vapareina lyödä elboweita etuilijaan (toki etuilijan toimintoa ei hoideta etuajassa, vaan kerätköön korttinsa kiltisti takaisin käteen). Kyynärpäät voi väistää, torjua tai laastaroida normaalisti. Jokainen pelaaja voi pelata vain yhden elbowin etuilijaan.

Slap-slap

Grabin perään voi pelata niin monta 'pimp slap' -korttia kun sattuu kädessä olemaan.

Joukkue-lämä

Joukkuejako

Pelaajat jakautuvat kahteen joukkuuuseen siten, että (alussa) joka toinen on toisessa joukkueessa. Jos joku pelaaja tipahtaa, on tämän jälkeen peräkkäin kaksi saman tiimin jäsentä, mikä on ihan okei.

Säännöt

Säännöt ovat normaalit seuraavin poikkeuksin:
  • Peli loppuu kun toisen joukkueen kaikki hakattu pinoon
  • 'block'in voi käyttää omaan joukkuetoveriin lyötyyn iskuun. Se joka pelaa ensin, blockkasi. Mahdollisen grabin uhri on blockkaaja/lyöjä, ei enää alkuperäinen kohde.