KTA ja Meilahden porukka esitti:

BARBAROSSA II

Epic40k Bring'n'Battle

Ropecon '98, 24. - 25.7.

Barbarossa II oli noin 20 tunnin kampanja, joka pidettiin Ropecon '98:ssa, ja joka jakautui kolmeen osaan:
Rebellion Begins
Taistelut alkoivat perjantai-iltana Novgorodin evakuoinnilla. Lojaalit joukot yrittävit saada mahdollisimman paljon täkreitä virkailijoitaan evakuoitua pääkaupungista ennenkuin kapinalliset saisivat kaikki lähtöpaikat tuhottua. Puolustajina oli 2 eldar-armeijaa ja yksi imperial, joku koostui lähinnä Imperatorista, joka vahti lentokenttää. Hyökkääjinä oli 2 chaos-armeijaa, 2 kapinallista kaartia ja yksi ork-lauma. Marginaalinen voitto kapinallisille.

Imperium Strikes Back
Taistelut jatkuivat lauantaina keisarillisten joukkojen vastaiskulla. Space Wolf -kommandot tankki- ja lojaalisine tykistötukineen valtasivat suojakenttägeneraattorin, ja loput Space marinet ja titaanit pääsivät laskeutumaan keskelle kaupunkia, jossa pari armeijaa kapinallisia yritti puolustaa työväentaloa ja lentokenttää tarpeeksi kauan, että apujoukot kerkiäisivät. Apuun he saivat vielä chaos-armeijan, mutta se ei riittänyt, ja kierroksen 5 lopulla kaikki 3 tärkeää paikkaa olivat lojaalien joukkojen komennossa.

Armageddon
Lauantai-iltana alkoi taistelujen viimeinen vaihe, eloonjäämistaistelu Tyranidien invaasiota vastaan. Puolustajana toimi yksi kapinallis-, orkki- ja kaaosarmeija, jotka yrittivät painaa 4 nappiaa ennenkuin bugit söivät heidät. Apuun he saivat myöhemmin toisen orkki-lauman, jotka viimeisinä puolustajina tuhosivat loput tyranidit, mukaalukien 4 bio-titania ja dominatrixin (!).
Kampanjassa pakittiin parhaasta maalauksesta xxxxx (sori, nimi hukassa) sekä yleisestä parhaasta taistelumenestyksestä, lojaalisuudesta ja urheiluhengestä kapinaliiton luotettava komentaja Mika Tönning.

Epic 40,000 palannee Ropeconiin '99, tällä kertaa 2000 pisteen kilpailuna. Katso tarkemmat suunnitelmat.


Updated 29.7.98 - Epic index page