Retro VI

5 years from first large Finnish nationals

Ajankohta: su 21.5. Kaatuneiden muistopäivä klo 15 (huom. aika)

Lyhyt yhteenveto korteista: Vuoden 95 SM-skabojen korttilista, eli vain Revised, The Dark ja Fallen Empires. (tai 4th edition, the dark ja fallen empires). 15 kortin sideboard.

Kenelle: Kaikille kiinnostuneille, ei mitään kovaa tiukkapipoilua vaan hauskanpitoa.

AUKI: Pelin aloittaja? Mulligan? Säännöt? (Vaurio ököille vasta pinon lopussa?) Ehdotus: Muiden retrojen mukainen aloittaja, kortin veto aloituksessa, käden vaihto, säännöt, pl. se, että vaurio ököille vasta pinon lopussa.

Ilmoittautuneet: Kalle, Juha, Pare, Tane, Antti, Jani, mos, Teemu(ehkä), Hanna (ehkä), Viljo (ehkä) (19.5.)

Organisaatio/säännöt

Pakat

Käytössä siis vain The Dark, Revised ja Fallen Empires. Korteista saa käyttää muissa laajennuksissa ilmestyneitä versioita, mutta kortin on täytynyt ilmestyä jossain näistä kolmesta sarjasta. Käytä Moxperliä ahkerasti.

4th edition rule: revisedille vaihtoehtoinen on 4th edition, eli saa käyttää kortteja jommasta kummasta setistä darkin ja fallenin lisäksi, muttei molemmista. Eli jos pakassa on braingeyser, siinä ei voi olla strip minea 4th editionista, ja toisinpäin. Jos kortti on molemmissa, sitä saa tietysti käyttää.

Banned

Restricted

Jotain on voinut unohtua, tarkentakaa. Muita kortteja saa siis olla 4 jokaista, paitsi basic landeja niin paljon kuin haluaa. Ennakoitavissa luultavammin aivan törkeesti discardia (hymnit ja mind twist).
MtG Main Page