VERIKIVINEN VALTAISTUIN    ...sota on raivonnut kymmeniä vuosia Verikiven laakson laitamilla. Vaasan Noitakuningas on epäkuolleiden prinssin antamilla voimillaan pitänyt tappavaa armeijaansa voimissa jo pitkään, mutta laakson puolustajat ovat myös olleet vahvoissa asemissa.

    Mutta nyt on vihdoin aika saada tämä verinen ja tulokseton sota loppumaan. Kaukaisilta mailta saapuneet sankarit ovat ottaneet tehtäväkseen vapauttaa tämä laakso pahan ikeestä ja palauttaa rauha pohjoisen asukkaille.

    Onnistuakseen tehtävässään heidän on matkustettava Noitakuninkaan valtakuntaan ja sieltä aina syvälle Kuiluun, aina Orcuksen, epäkuolleiden prinssin, kotitasolle, josta viedä hänen tärkein voimansa lähde, Orcuksen taikasauva....    Verikivinen valtaistuin on löyhä sovellus legendaarisesta AD&D-moduulista Throne of Bloodstone. Tässä seikkailussa joukko korkean tason mahtavia sankareita laskeutuu syvälle Abyssiin tavoitteenaan viedä Wand of Orcus - suoraan Orcuksen mahtavasta linnoituksesta syvällä Abyssissa.

    Kampanja alkoi 26.10. ja peliryhmä on täysi. Pelisysteeminä käytettiin HDD3-systeemiä, joka on yhdistelmä AD&D:tä ja nethackkia. Mättämisen hidastuessa liiallisesti siirryttiin 8. sessiosta alkaen edd-systeemin pariin. Peliä joka sunnuntai.


Vanhat hahmonluontiohjeet Tilastoja edd ilman taustakuvaa