Chronicles of Blood

Veren aikakirjat on high-level roolipelikampanja jotakuinkin 5-6 pelaajalle, ja se alkaa vuoden '97 alussa tai hieman tätä ennen joululomien läheisyydessä.

Veren aikakirjat on elämää suurempaa Seikkailua vanhassa kunnon hengessä ilman liiallista realismia tai alhaista tasoa. Pelihahmot alkavat kovina ja tulevat kovemmiksi, ja vastustajia on paljon tai ne ovat käsittämättömän kovia tai ilkeitä. Taikuus on vahvaa, magiaa on paljon ja suojat ja varustukset nousevat käsittämättömille tasoille.

Veren aikakirjat ei ole hahmojen henkilökohtaisten ongelmien jatkuvaa vääntämistä, likaviemäreissä kahlaamista ja päivittäistä eloonjäämiskamppailua ruuan ja rahan kanssa. Lähinnä hahmojen välisistä relaatioista ja persoonallisuuksista kiinnostuneet pelaajat eivät luultavammin tule viihtymään, sillä paino on toiminnalla, tarinan etenemisellä ja seikkailulla. Örkkien linnoitukset, vanhat rauniot ja hautakammiot ja oudot maailmat kutsuvat, jätä low-level fantasy taaksesi...

HDD3 - Pelisysteemi

Veren aikakirjat pelataan HDD3-sääntökokoelmalla. HDD3 on hacked dungeons & dragonsin toisen version uusittu ja paranneltu laitos, joka on entistä kauempana ad&d:stä, ja on entistä suoraviivaisempi, helpompi, laajentuvampi ja selkeämpi. Jätä realismi naulakkoon ja varusta itsesi hit pointseilla ja negatiivisella AC:lla.

Veren aikakirjoihin ilmoittaudutaan allekirjoittaneelle. Samalla voi esittää toivomuksia kampanjan yksityiskohdista, power-tasosta, säännöistä (niitä voidaan yhä muuttaa), pelipäivästä ja kaikesta mahdollisesta muusta.

Kalle, 9.12.1996-97