Isle of Dawn


Campaign Entry

This area is in Finnish, because this is a Finnish scenario, after all.

Hahmojen tausta

Kaikki hahmot on palkattu tuntemattomien yhtiöiden ja valtioiden puolesta tekemään erinäisiä toimenpiteitä Taiwanissa, jolla vahvistetaan näiden yhtiöiden asemaa ja hillitään Esokun agressiivisuutta. Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavia huomioita Background Optionseissa (ks. hahmot 2nd editionissa): On myös syytä huomioida, että henkisiä häiriöitä on syytä harkita kahteen kertaan - tällä kertaa ei palkata mitään sekopäitä.

Työpaikkailmoitus

Tämä on kuvitteellinen työpaikkailmoitus. Jokaisen hahmon pitäisi olla sellainen, että sillä olisi mahdollisuuksia saada töitä vastatessaan tällaiseen hakemukseen - ja myös haluaa tällaiseen työhön. Hahmon on oltava valmiiksi motivoitunut.

Vaadimme

Edellytämme

Edellytämme asiantuntemusta yhdellä tai useammalla seuraavista aloista:

Arvostamme

Tarjoamme

Työtehtävät

Huolimatta ylläolevista rajoitteista, on syytä huomioida, että kaikkien ei ole syytä ola mitään (cyber-)tappajia. Tason 1 skilleillä pärjää ihan hyvin, eikä taistelutaidot ole mikään edellytys.

Pomo: Joko yksi pelaaja tai sitten NPC on ryhmän pääasiallinen johtaja, joka vastaa toimista tarvittaessa. Muiden on syytä olla sellaisia, että he myös tottelevat häntä (ei, ei mitään normaalia anarkiaa).

Alku

Kampanja alkaa siitä, kun hahmot saapuvat (jos ulkomaalaisia) Taiwaniin. Heillä on viesti, joka kertoo, minne pitää majoittua ja missä on lisäohjeita. Jos hahmo tarvitsee jotain erikoiskamaa/järjestelyjä päästäkseen Taiwaniin, pitää siitä keskustella etukäteen. Lentokoneisiin ei saa normaalisti aseita ja piuhotettujen cybertappajien voi olla hankalaa päästä tullin läpi.

Etukäteen tietona voidaan sanoa, että (aluksi) yhteydet työnantajaan tapahtuu miehen nimeltä Kim kautta. Hahmoilla on hänen puhelinnumero, ja hän järjestää tapaamisia, joissa asioista keskustellaan.


Syndicate RPG (c) Kalle Marjola 1993-1996