Return to Past

Syndicate Non-pro Campaign Fall '96


All information here is in Finnish because the campaign is held in Finnish.

Kampanja-alue

Suomi 2036. Hyvinvointivaltio, jossa meno on kuin kunnon 1900-luvulla - kunhan pysytään keskusta-alueilla. Kaupunkien taajama-alueet ovat paikoin onnetonta slummia, joissa yhtiöiden työntekijät asuvat ankeissa oloissa ilman toivoa paremmasta tai tulevaisuudesta. Lait ovat kovat ja verotus kovempaa, ja vain isojen firmojen avainhenkilöillä on varaa paeta verotussilmukkaa. Ja tietysti laittomasti toimivilla.

Väestö on suurelta osin yhä alkeperäisiä suomalaisia, joskin eri kansallisuudet ovat hyvin edustettuina, vaikka rasismi räjähtää väkivaltaisiksi mellakoiksi ja lynkkauksiksi varsinkin poissa keskustojen hyvinvointialueilta. Kansalaisten liikkuminen keskusta-alueille on yleensä kontrolloitu kulkukorteilla, ja poliisivaltio on nykypäivää.

Hieman ideoita saa myös vanhoista 2030 Suomi-kampanjan piirteistä, mutta niitä ei pidä tutkia liian tarkasti.

Muutamia yleisinformaatioasioita:


Pelaajahahmot

Hahmot ovat Suomeen saapuneita ulkomaalaisia tai synnynnäisiä suomalaisia, jotka tekevät satunnaisia ei-niin-laillisia-ja-turvallisia tehtäviä sen laskuun, joka jotain maksaa. Tarvittaessa harrastetaan ykistyisyritteliäisyyttä, ja etsitään parhaiten maksava osapuoli, mutta yleensä ei tehdä mitään, mikä olisi liian huomiota herättävää, ainakaan, jos siitä ei makseta hyvin.

Pelaajahahmoilla ei sinällään ole rajoituksia, mutta siirrännäisistä pitää keskustella ja varsinkin kalliimmat ovat aika kyseenalaisia. Muutoin pelaajahahmot saavat olla sekopäitä, ammattilaisia tai mitä pelaaja nyt haluaakin, mutta agentti-taustat ovat kortilla eikä valinnaisia erikoisominaisuuksia (onnekas, ammo hog yms.) voi ottaa.

Pelaajien kontaktit otetaan normaalisti, ja suositeltavaa on, että jokaisella on ainakin yksi nimetön työtä välittävä hämärä tyyppi (vrt. Kim).


Syndicate RPG (c) Kalle Marjola 1993-1996