Ohjeita kenttäagenteille

Turvallisuus

Peiteammatti

Koska saarella oleviin turisteihin kiinnitetään erityishuomiota heidän liikkuessaan, ja heillä voi olla hyvinkin vaikea päästä useisiin paikkoihin, jokaisella agentille pyritään järjestämään peiteammatti, jonka turvin he voivat toimia. Peiteammatissa työnantaja on yleensä täysin tietämätön agenttien todellisesta tehtävästä.

Jos agentti paljastuu, on edessä yleensä kuoleman lavastaminen ja joko tehtävästä vetäytyminen tai uuteen henkilöllisyyteen sijoittaminen. Tämä on yleensä kovin kallis ja hankala prosessi, joten tilanteeseen ajautuminen johtaa yleensä bonusten menetykseen pitkäksikin ajaksi.

Kontaktit ja viestintä

Turvallisuussyistä kaikki toiminta tapahtuu usean välikaden kautta, ja tiedonvaihto näidenkin kanssa yleensä julkisten nettifoorumien välityksellä tai roskapostiin piiloitettuna. Agenteilla ei ole suoria yhteiskontakteja lukuunottamatta paniikkinumeroa, joka sekin menee parin kierron kautta vasta mahdolliselle vastaajalle ja on käytännössä kertakäyttöinen ja hankala uusia, vaan he jättävät yhteispyynnöt sovituille foorumeille ja sitä kautta heihin otetaan yhteyttä. Viive on yleensä parista minuutista joskus muutamaan tuntiin tai jopa päivään.

Kontakteja on useita ja harva niistä on mitenkään liitännäinen työnantajaan, eli heiltä saadut palvelukset ja tavarat on maksettava raa'alla rahalla.

Palkkaus

Rahavirroissa on ongelmana se, että niitäkin voidaan helposti seurata. Tämän takia agenttityön palkka sekä bonukset maksetaan erilliselle tilille, jota ei kenttätyön aikana käytetä, ja tehtävissä eletään lähinnä alkupääoman ja peiteammatin tuloilla. Jos lisärahoitusta (esimerkiksi varusteisiin) tarvitaan, sitä saadaan kontaktien kautta, mutta pienemmät ostokset jälkilaskutukseen.

Perusrahoitus on 10000e saarelle saapuessa sekä rahasto-osingot 2000e kuussa (500e per viikko). Työn palkka sitten vaihtelee, mutta on ainakin 2000e. Palkka maksetaan perjantai aamuna paikalliselle tilille, jolta samalla menee myös laskut (asunto, kännykkä jne.). Lisäksi eläminen viikossa on noin 100e, enemmän jos elää hienommin, vähemmän jos askeettinen tai paljon ruokaa yms. työpaikalta. Muualle tapahtuva palkka on sitten henkilöstä riippuva, mutta selkeästi tuota suurempi ja yleensä sisältää eri firmojen osakkeita ja rahasto-osuuksia. Suoritetuista tehtävistä saa lisäksi korkeat bonukset.

Elämiskulut lasketaan yleensä viikottain, jolloin palkkakin tipahtaa (perjantai). Agentit itse päättävät kulutuksestaan, eli millaista elintasoa ylläpitävät.


Etusivu - Ata - Syndicate