KTA - Kallen TaisteluAreena

i.e. Kalle's Battle Arena

(10.8.2007) Yli viiteen vuoteen ei tullut pelattua, mutta nyt KTA on jälleen käytössä. Käytössä on 200x120cm pöytä, jota tarvittaessa voi rajata lisää.

KTA?

KTA on paikka pelata Epicaa (tai teoriassa Warhammeria, Space Hulkkia tai muuta vastaavaa) kanssani, tai minun luonani minun figuilla - jos ei tarvitse käyttää figujani eikä pelata minun kanssa, niin tarve tulla minun luokse alkaa olla aika pieni, pelkkää pelitilaa en halua tarjota.

Jos siis erityisesti Epica kiinnostaa, ilmoittele. Minulta löytyy riittävästi figuja usean eri armeijan kasaamiseen joten omia ei tarvitse ja säännötkin opetetaan.

Epica

Epicaan (eli Epic Armageddoniin) siis löytyy isot pinot figuja ja mahdollisuus kasata ainakin Eldar, Ork, Space Marine, Imperial Guard tai Chaos -armeija. Osa on vielä siinä tilassa Epic 40,000 jäljiltä, että hieman luovuutta joutuu käyttämään, mutta tilanne paranee koko ajan.

Warhammer

Warhammeria löytyy lähinnä pino örkkejä ja gobboja. joista saa kasaan noin 2000 pisteen armeijan.

Warhammeria ei ole käytännössä pelannut sitten 4. edikan, eli pitäisi ensin kerrata uusin edikka ja saada käsiinsä sen armeijalistat.


Päivitetty 10.8.2007 - - Epica-sivu - Warhammer-sivu - Miniatuuripelien etusivu