T0/9

14. retroturnaus

Myrskyinen uudelleennäkeminen

Taustaa

20. maaliskuuta 2004 pelattiin 14. retro-turnaus. Koska kyseessä oli eräänlainen juhlaturnaus '5 vuotta retro-turnauksia', äänestettiin formaatti jo aiemmin käytetyistä ja äänestyksen voitti 'type 0, max 9 samaa korttityyppiä' (retro 8, katso sieltä lisätietoja, erityisesti alkuperäinen mainos). Eli tiedossa oli normaalia ankarampaa meta-pelausta - viimeksi turnauksen voitti tykistöpakka.

Pelaajat, pakat ja sijoitukset

Pelaajia oli tällä kertaa yhdeksän - ihan mukava määrä joskin parillinen määrä on aina parempi. Kierroksia pelattiin tuttu 6 joten valitettavasti kaikki eivät päässeet kaikkia vastaan.

Tällä kertaa tyypillisin 'ei niin tavanomainen kortti' oli Storm Cauldron, jota löytyi kolmanneksesta pakkoja. Myöskin Storm Seeker oli suosittu. Pakkoja voi myös selata suoraan pakkahakemistosta, jossa on myös muiden turnausten pakkoja.

1. Juha "Living Plane" BGR

Juhlaturnauksen kunniaksi Juha kaivoi Living Planet varastosta ja jyräsi tuttuun tapaan kaikki. Tällä kertaa ei isketty niinkään vauhdilla vaan puolet peleistä voitettiin ihan ukoilla.

Yht. 12 pistettä

2. Tuukka BGRW

Uutena kasvona turnauksessa oli Tuukka, joka tuli ja voitti kaikki muut vastustajansa paitsi Juhan Ashen Ghoul -virityksellä, jossa myös Brass Maneja Firewhipin kera.

Yht. 10 pistettä

3. Kalle "Turbo Weenie" BG+R

Turnauksen nopein pakka iski peliin leijonia ja asennevamma-ogreja ja lopetti pelin usein Fire Covenant - Binding Agony kombolla. Voitti kaikki muut vastustajanasa paitsi Juhan ja Tuukan. Hyvin herkkä pakka joten voiton piti tulla vauhdilla, joskin muutama Storm Cauldron oli mukana hajottamassa vastustajan peliä.

Yht. 8 pistettä

4. mos G+BUW

Tämä pakka dekkasi tai voitto Storm Seekereillä. Kortteja pumpattiin molempien käteen kaivospatterilla ja täältäkin löytyi Storm Cauldroneita. Voittaminen oli vain sen verran hidasta että aika pääsi kerran loppumaan ja toistekin oli lähellä.

Yht. 7 pistettä

5. Kari UB

Kari pelasi Juhan loppukorteilla joten tyytyi väreihin, joita oli jäljellä: siniseen Browsen kera sekä mustaa apuna. Valtavat lentävät ukot toivat usein voiton.

Yht. 6 pistettä, erävoittovertailu

6. Pare "Pestilence" BW

Tämän kertainen ruttopakka käytti valkoisia nihtejä ja hautuumaan portteja.

Yht. 6 pistettä, erävoittovertailu

7. Tane U+BG

Yht. 4 pistettä, erävoittovertailu ja keskinäiset

9. Katri GW

Yht. 3 pistettä mutta voitto Antista keskinŽäisessŽä extraottelussa

8. Antti GU

Antti yritti uudestaan TimeillŽä. Mukana oli Lifeforcea, Kormus BelliŽä ja Mind BendiŽä, joten joskus kunnon lukko saatiin aikaan.

Yht. 4 pistettä

Ottelut

Kierros 1 Kierros 2 Kierros 3
Juha - Katri2-0 Juha - Kari2-0 Juha - Tuukka2-0
Tuukka - Kalle2-1 Tuukka - Antti2-0 mos - Kari2-1
Antti - Pare2-0 Kalle - Katri2-0 Kalle - Antti2-1
mos - Tane1-1 Pare - Tane2-1 Katri - Tane1-1
Tauko: Kari Tauko: mos Tauko: Pare
Kierros 4 Kierros 5 Kierros 6
Juha - Kalle2-1 Juha - mos2-1 Juha - Antti2-0
Tuukka - Pare2-0 Tuukka - Tane2-0 Tuukka - mos2-1
mos - Katri2-0 Kalle - Kari2-0 Kalle - Pare2-0
Kari - Antti2-0 Pare - Katri2-0 Kari - Tane2-1
Tauko: Tane Tauko: Antti Tauko: Katri

Retro-sivu