T0.1 pentagram

18. retroturnaus

Taustaa

12.7.2008 oli 18. retro-turnaus - pitkän tauon jälkeen pidettiin pienenä mutta silti oli hieman vaikeuksia saada peliä kasaan. Onneksi Tommi tuli hätiin.

Kyseessä oli siis 5 pelaajan pentagrammi-turnaus jossa tarkoitus oli lyödä kahta vastapäätä istuvaa. Pisteytys oli simppeli: kun peli loppui, sai 1 pisteen per tipahtanut vastustaja (ennenkuin itse tipahti).

Pakat olivat tyyppiä 0.1: kaikkea sai käyttää, mikä oli sallittu retro type 1:ssä, mutta ellei kortti ollut sallittu myös retro type 0:ssa, sitä sai olla vain yksi kappale. Lisäksi 90 kortin pakat, ei sidea, ja Syphon Soul oli restricted.

Pelit

Ensimmäisen pelin pelausjärjestys aloittajasta: Kalle, Antti, Tommi, Tane, mos (fyysinen istumisjärjestys hieman eri koska pentagrammipelissä vuoro hyppii aina yhden yli). Tommi liiskattiin melko aikaisin, mossilla oli mana screw ja Tane voitti.

Toisen pelin järjestys: Tommi, mos, Antti, Tane, Kalle. Tällä kertaa Tane kaatui Antin voimakkaalla painostuksella ensin jonka jälkeen Kalle poltti Tommin pelistä.

Kolmas: Tommi, Tane, Antti, mos, Kalle. Jälleen Tommi grillattiin ja lyötiin ensin pois. Sen jälkeen mos tappio kaikki muut tautiin.

Neljäs: Tommi, Kalle, Antti, Tane, mos. Antti sai Netherit ja Ashenit kiertoon ja jyräsi niillä ensin Kallen ja sitten heti perään Tanen yli.

Loppupisteet: Antti, mos ja Kalle: 4 pistettä, Tane 3 ja Tommi 1.

Pelaajat ja pakat

Tane (RU)

Siniseltä seinää, storm elemental, floodia ja muuta kivaa, punaiselta isoa polttoa.

Antti (RBU)

Ashen Ghoulit ja Nethershadowit pomppivat peliin. Tällä kertaa Nicolas Bolas unohtui, mutta kryptien ja night soulien loistaessa poissaolollaan Netherit terkivät pahaa jälkeä.

mos (RWB)

Tautirottia, murkkuja, tautia.. gloomia ja coppeja näkyi muttei peliin asti.

Kalle (RU+BW)

Melkolailla Tanen pakkaa vastaava viritys, joka istui paljoa tekemättä ja sitten grillasi. Sekaan oli tungettu myös mustan ja valkoisen spoilereita.

Tommi (RGU)

Lainapakassa sekalaisia isoja ukkoja ja polttoa ja vihreää poistoa.

Retro-sivu