Retro IV - Ol'Highlander

There can be only one

Ottelutaulukko ja pakkoja - Mainos

Taustaa

Lauantaina 5.2.2000 oli vuorossa neljäs nostalginen MtG-skaba. Tällä kertaa pelattiin jälleen T1.5-korttisetillä kuten ensimmäiselläkin kerralla, mutta nyt jokaista korttia sai olla vain yksi.

Osallistujia oli tällä kertaa 8 yhden peruuttessa saapumisensa ja toisen unohtaessa. Itse turnaus sujui kuten aiemmat pelisääntöjen suhteen, joskin kuuden kortin sideboard tuli joillekin yllätyksenä.

Pelaajat, pakat ja sijoitukset

Tässä listaus kaikista pelaajista sijoitusjärjestyksessä. Suluissa olevat pakkojen tyypit on aivan itse hatusta vedettyjä, eivätkä kenenkään antamia virallisia nimiä.

1. Juha RB
Juha oli luopunut 'ei-ököjä' -linjastaan ja iski kimppuun pumppunihtejä, pultteja ja isoja ököjä. Ja löytyihän sieltä pakasta Strip minekin, joka sentään paljastui jo ekoissa matseissa, ja tilalle basic land.

Yht. 12 pistettä

2. Kalle WG
Kallella oli pakassa kaikki pelin rikkovat kortit, kuten winter orb, storm cauldron ja armageddon, ja voittoa haettiin isoilla ököillä, kuten parhaimmillaan 16/17 Lhurgoyffilla. Joskus tosin ei oikein noussut sitten mitään.

Yht. 10 pistettä (voitto Tanesta keskinäisessä)

3. Tane BU
Tanella tällä kertaa sinimusta ökörepertuaaria esittävä, jossa kaikki kontrolli ja nihtiaineisto, mitä irti lähtee. Ainakin kerran aloitti kuin mikä tahansa discard-nihti parhaimmillaan.

Yht. 10 pistettä (häviö Kallelle keskinäisessä)

4. Tero Rainbow
Ensimmäisellä uusista pelaajistamme, Terolla, oli pakassa kaikki parhaat kortit jokaisesta väristä. Ja mana vault, johon kuoli yllättävän usein.

Yht. 8 pistettä

5. Antti RG
Toisella uusista pelaajistamme olikin sitten punavihreä 'iske naamaan kaikenkokoisilla ököillä ja grillaa vielä kaupan päälle' -teemapakka.

Yht. 6 pistettä

6. Hanna BG
Ja kolmannella uudella pelaajallamme oli vihermusta lähinnä pienillä ököillä turpaan lyövä pakka. Ajoittain nouseva winter orb tai tombstone stairwell aiheutti usealle ongelmia, mutta turnauskestävyys ei ihan riittänyt loppuun asti.

Yht. 6 pistettä

7. mos RWBU
Ja toista 'aika monta väriä ja vähän lisää' -pakkaa pelasi luottopelaajamme mos, jolla ehkä vähän liikaa ongelmia eri värien saamisen kanssa, pakka olisi ehkä tarvinnut myös ison läjän 'Fetch-landeja'

Yht. 2 pistettä (voitto Janista keskinäisessä)

8. Jani RGB
Ja jälleen peränpitäjänä Jani, jolla tällä kertaa kolmivärinen lyöntipakka. Ehkä värejä oli liikaa, kun ei parempaa sijoitusta tullut hyvistä korteista huolimatta.

Yht. 2 pistettä (häviö mossille keskinäisessä)

Retro-sivu