Snoukkaus

2014

Omatoimireissu Silvretta-Montafoniin, muutama kuva

2013

Reissu Val d'Isèreen, kuvat jossain..

2012

Mitäs sitä turhaan kotimaassa laskisi, joten kausi 2011-12 tuli aloitettua viikon omatoimireissulla Itävaltaan, Damülsiin, TKorhon ja Ebun kanssa, Sadun tullessa myöhemmin paikalle. Perinteitä kunnioittaen kunnostauduimme lähinnä laskemaan rinteiden ulkopuolella, joskaan ei kovin kaukana hisseistä. Kunhan vähän jaksoi kömpiä niin mukavaa puuteria löytyi. Katso muutama kuva.

Muutaman viikon päästä oli minulla kulttuurireissu Sveitsiin Tanen ja Kirsin kanssa, Kikan toimiessa paikallisoppaana. Reissulla tuli myös laskettua pari päivää Molesonissa, missä ehdittiin bongata Ebu ja Satu. Pieni säälittävä paikkahan se oli, ja pääosin kivikovaa rinteiden ulkopuolella, mutta kyllä sieltä ihan hyvää pätkää löytyi kun vähän traversoi. Katso muutama valikoitu kuva.

2011

Tällä kaudella uhkasi taas jäädä laskemiset väliin, joten tungin jälkijunassa Engelbergiin, josta löytyi Ebu, TKorho, Satu ja muutama muu. Sieltä teimme päivän reissun kauemmas, mutta muutoin kunnostauduttiin rinteiden ulkopuolella Engelbergin jylhissä maisemissa. Katso muutama valikoitu kuva.

2010

Kun laskemiset Alpeilla olivat jääneet väliin ja pari vuotta, puolittain sooloillen päädyin pikalähtönä Sveitsiin Mikan ja Hetan riesaksi Villarsin kylään. Sää oli melko pilvinen ja rinteet pääosin kovia, mutta kyllä etsivä pehmeää lunta löytää. Ja tuli taivallettua enemmänkin lumikengissä ihan testin vuoksi. Katso muutama kuva.

2007

Poikabändi vahvistettuna Santerilla eksyi takamaastoihin Elämysmatkojen viikon reissulla La Clusaziin, Ranskaan. Melko sulaa jo oli, joten päädyimme lähinnä laskemaan takarinteen sohjopelloilla. Katso muutama kuva.

Rukalla tuli taas käytyä vappuna. Tällä kertaa oli jäistä ja tuulista, joten mikään sohjohupi ei ollut kyseessä. Hauskaa oli silti. Katso muutama kuva.

2006

Poikabändi oli parin viikon reissulla St. Antonissa, kunnostautuen vaikka missä. Tuosta on kerätty tiivistetty kuvakollaasi.

Lisäksi tuli vierailtua jonkun verran pikkunypyillä kotimaassa, ml. Malminkartanon jätemäellä, sekä hieman pidempään Rukalla vappuna.


Vanhemmista toilailuista voi lukea vanhoilta sivuilta